Groepsrondreis Van Oost naar West

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,5
Toegevoegd op: 15-10-2017

In korte tijd veel gezien. Een goede indruk gekregen van de USA.

Mw. S - Nieuwegein
8,6
Toegevoegd op: 04-10-2017

Het was een prachtige reis, heel veel gezien, maar te weinig rustpunten.

Het was een zeer mooie reis. Helaas 's-morgens vroeg weg, vaak na 18.00u terug. Een hotel met zwembad zijn we niet aan toegekomen tijdens deze reis. Het was tijden het lunch halfuurtje: supermarkt in voor de nodige boodschappen, lunchen/toilet. Het was een racereis, wat we nooit meer gaan doen. Britta onze reisleidster was een topper, ze verdient een gouden salaris. De fooien die gevraagd worden zijn ook veel te hoog in percentage, zowel voor de chauffeur als de reisbegeleiding. Ieder moet zelf weten wat ze kunnen geven, maar dan toch! Reisbegeleiding zoals Britta liggen niet voor het oprapen. Alles wat in de reisgids staat hebben we gezien en was wonderbaarlijk mooi en hele goeie uitleg daarover.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 03-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. A - Ravenstein
8,6
Toegevoegd op: 03-10-2017

Een hele ervaring

In het oosten hadden we een mindere reisleider, in het westen een goede reisleidster. De hotels zijn prima, sommige hotels écht goed en sommige net op de rand. The Queen Mary bijvoorbeeld zijn de kamers heel erg koud en er is veel geluidsoverlast. (eind september) De reis is een heel hoog tempo (waar wij wel van houden!) Sommige dingen worden je een beetje aangedrongen: zoals de vrije middag bij Washington: zie je maar te vermaken en we halen jullie om 17.00 weer op. Of de een na laatste dag heb je een vrije middag in LA, maar als je niet met de optionele avondtour mee gaat moet je je eigen weg (120 min rijden) naar het hotel maar terug vinden. Hier werd door de leisleidster van ons wel een goed alternatief voor geboden. Je hebt tijdens de reis geen tijd om te eten. Onderweg wordt je bij een supermarkt gedropt, koop maar wat en eet het in de bus op want in het programma is geen rekening gehouden met de lunch. Wel een top reis gehad.

Anoniem
6,7
Toegevoegd op: 26-09-2017

Hotels kunnen beter, soms wat gedateerd

Dhr. S - Uden
10,0
Toegevoegd op: 22-09-2017

Een prettige kennismaking met de Verenigde Staten in vogelvlucht.

We hebben in een relatief korte tijd heel veel gezien. Het was een fantastische reis. De combinatie oost en west was ook prima omdat het zo verschillend is. New York was een geweldige ervaring vooral omdat we tijdens de stadstour een Hollandse gids meekregen die ons veel kon vertellen en veel heeft laten zien. Ons hotel lag niet ver lopen van het Central Park dus veel op loopafstand. De natuurparken in het westen waren erg mooi en indrukwekkend. We reden rond in goede bussen en prima chauffeurs. En er werd altijd op tijd gestopt voor koffie of het strekken van de benen. Deze reis is heel goed bevallen.

Dhr. K - Leiderdorp
8,6
Toegevoegd op: 22-09-2017

Een goede indruk gekregen over Amerika

Tevreden over de reis, alleen na de 1e week zijn wij naar het westen gegaan en over de reisleider Steven minder tevreden, deze man was duidelijk onervaren en gaf te weinig info. Voor ons absoluut niet deskundig genoeg. Mijn vorige reizen met Fox naar Cuba en Indonesie veel betere reisleiding, Hotel in San Francisco te gedateerd dus schrappen als hotel

Dhr. A - Duiven
8,6
Toegevoegd op: 21-09-2017

Die reis bevat eigenlijk 2 reizen ineen!We hebben enorm veel gezien,daardoor lag het tempo wat hoog!

Een van de mooiste NP is Brice canyon. Ik zou aanraden de 2 eerste stops niet te doen om meer tijd te steken in stop 3 ?Daar zou je dan de tijd en de mogelijkheid hebben om de wandeling naar beneden te maken, wat een heel ander beeld heeft van dit toch prachtig natuurwonder. Er is een wandeling van 1,6 mile.

Dhr. D - Oostkamp
8,6
Toegevoegd op: 19-09-2017

Een grote aaneenschakeling van gebeurtenissen.

Een aanrader als kennismaking met de USA. Zowel steden als natuur. Tempo van de reis ligt behoorlijk hoog, je gaat later pas beseffen wat eigenlijk allemaal gezien hebt. Een reis om nooit meer te vergeten. Ga zeker mee met alle excursies, jammer dat ze optioneel zijn en zelf nog moet bijboeken.

Mw. P - Papendrecht
5,7
Toegevoegd op: 10-07-2017

In een korte tijd krijg je heel veel gepresenteerd, van steden tot prachtige natuurparken. Het is aan te bevelen, niet beide zijden van America in een keer te doen. De prachtige parken verdienen beduidend meer tijd, dan nu geboden.

Mw. T - S"Hertogenbosch
Terug naar boven