22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

Amerika Actieweek:€ 75,- korting
U krijgt van ons:
  • Onze meest uitgebreide reis door West-Amerika; o.a. Grand Canyon & Las Vegas
  • Non-stop vliegen met KLM & centraal gelegen hotels
  • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
  • Inclusief entreegelden t.w.v. € 90
  • Inclusief bezoek Alcatraz t.w.v. € 30

Meest complete rondreis door West-Amerika in rustiger reistempo!

Onze meest complete reis door West-Amerika. We ontdekken steden als Los Angeles, San Diego, Phoenix en Las Vegas. Onvergetelijk is ons bezoek aan gevangeniseiland Alcatraz in San Francisco. Naast de bekende natuurspektakels als Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon, ontdekken we ook het bijzondere Goblin Valley State Park, Arches, Capitol Reef en het spectaculaire uitzicht van Dead Horse Point.  

Comfortabele en centraal gelegen hotels
De driesterrenhotels waar we tijdens onze rondreis overnachten, zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken, of hebben een centrale ligging in de steden, dit in tegenstelling tot vele andere aanbieders.

In Los Angeles slapen we twee nachten op The Queen Mary, een unieke ervaring! Eens het grootste passagiersschip ter wereld, nu een hotel. De kamers zijn op een authentieke manier ingericht en de Art Deco stijl komt overal terug. 

Entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden ter waarde van € 90 voor de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals Bryce Canyon, Grand Canyon en Joshua Tree Park op te nemen in de prijs, zodat u tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan. Daarnaast is een indrukwekkend bezoek aan Alcatraz bij deze reis inclusief!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 20 / maximaal 41 deelnemers