22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

74 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 26-10-2019

Waanzinnig mooie ervaring!

Deze reis is goed zoals hij is, niks aan toe te voegen.

Liza uit Haarlem
8,0
Toegevoegd op: 25-10-2019

Geweldig mooie dingen gezien die nergens op de wereld te zien zijn met een geweldige reisleidster

Geweldige reis Grand Canyon is prachtig te zien vanuit een helicopter Echt een Must. Alle parken waren schitterend. Temperatuur is heel wisselend van 30 graden tot minus 14 dus n dikke jas en winterschoenen zijn aan te raden

9,0
Toegevoegd op: 24-10-2019

Van de eerste tot de laatste dag een grote belevenis.

De reis was een aaneenschakeling van bijzondere ervaringen en bezienswaardigheden. Geen moment van verveling, elke dag was weer een belevenis.

Carla en Evert
7,7
Toegevoegd op: 24-10-2019

6700 km gereisd, een positieve en drukke programma dankzij een goede reisleiding en chauffeur!

Niéts verklappen, het is de moeite waard om te gaan om alles met je eigen ogen te zien. Sommige dingen als de Grand Canyon kun je niet uitleggen je moet het gezien hebben net als alle andere Nationale parken.

Radjesh & Yvonne 02OCT - 23OCT 2019
8,0
Toegevoegd op: 20-10-2019

leuke reis, met veel bijzondere natuur.

Mooie plaatsen, leuke kleine plaatsjes, prachtige parken. Goede reisleidster en chauffeur.

8,0
Toegevoegd op: 17-10-2019

Gezien wat ik wilde zien

Tijdens deze reis wordt ruim 6000 km afgelegd. Vooral het gedeelte op en rond het Colorado Plateau is fantastisch en de bus weet de mooie plekken goed te bereiken. Ik heb voor deze bestemming dit keer bewust gekozen voor een groepsreis, ook al lijkt een individuele fly-and-drive in de VS op het eerste gezicht aantrekkelijk. Maar gezien de afstand, files, onaangekondigde wegomleggingen in de grote steden, de toegang tot de Parken, wilde ik mijzelf de extra stress besparen. Achteraf gezien een juiste keuze. Houd er wel rekening mee dat nagenoeg alle maaltijden zelf betaald moeten worden. Op sommige plekken (bijv. Bryce Canyon) kan het behoorlijk koud zijn en de temperatuur kan dalen tot rond het vriespunt.

De heer Heck uit Leidschendam
8,0
Toegevoegd op: 14-10-2019

Mooie reis, ook mede dank zei Britta, onze reisleidster en onze chauffeur Greg.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 14-10-2019

De bezochte staten zijn een mix van rijkdom, armoe, prachtig mooi en lelijk (Las Vegas).

De nationale parken zijn bijzonder om te ervaren. Vooral Brice Canyon is geweldig mooi. De steden zijn voor ons een noodzakelijk kwaad, daar moet je ook doorheen en dat wisten we vooraf. Zo was Las Vegas een kwelling: midden door "de strip" loopt een 2 x 3 baans drukke weg, dus je loopt in de uitlaatgassen, herrie en lichtflitsen tussen heel veel toeristen.....niet te doen. Tip: Reisleidster Eveline had het lef om al op dag drie haar fooi te vragen! Een fooi van 4 euro per persoon per dag. Als alle medereizigers dat zouden betalen, zou ze 3.108 euro fooi ontvangen! Dat was nu eenmaal de regel in de VS, zei ze. Nou, dat maken wij zelf wel uit! Wat een onbeschaamde vraag! Ze was goed in haar werk, maar zeker niet vier keer beter dan de reisgidsen die we tot nu toe hebben meegemaakt. Terwijl ze wel het viervoudige vraagt van wat in de reiswereld gangbaar is. Samen met medereizigers hebben we gewoon wel een heel mooie reis gemaakt!

Wim Gielis, 's-Hertogenbosch.
9,0
Toegevoegd op: 08-10-2019

Een onvergetelijke reis, maar te duur voor wat er geboden werd.

De waterlevering door onze chauffeur was treurig. Terwijl de inkoop van een flesje water via de supermarkt $0,15 kostte, verkocht hij deze aan ons door voor $1,00 per stuk. Bij 37 reiziger die per dag ieder 3 flesjes dronken heeft hij er toch ruim $2500,00 aan overgehouden en dan nog niet eens gesproken over de absurde fooi die bijna gegeven MOEST worden.

9,3
Toegevoegd op: 05-10-2019

Het continue veranderende landschap verraste ons voortdurend.

De canyons waren overweldigend. Ook was een stop bij de desserttower, waar we door onze reisleidster getrakteerd werden op verse bagels met koffie of thee, heel verrassend en leerzaam. De gekte van Las Vegas was ook leuk om een keer te beleven. Een tip zou kunnen zijn: Reken er op dat Amerika duur kan zijn.

Joke en Hans