9-daagse groepsrondreis New York, Washington en de Niagara Watervallen

Je krijgt van ons:
  • Wereldsteden New York, Philadelphia, Washington & Boston
  • Verblijf in middenklassehotels
  • Non-stop vluchten met United
  • Verlenging New York mogelijk
  • Bezoek aan de Empire State Building

Spectaculaire reis langs de oostkust

We nemen je mee langs indrukwekkende steden en natuurspektakels aan de oostkust. In Philadelphia ontdekken we de geschiedenis van de onafhankelijkheid en in regeringsstad Washington nemen we een kijkje bij het Witte Huis. Uiteraard bezoeken we New York en de imposante Niagara Watervallen. De reis eindigt in het Europees aandoende Boston.

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals je van ons gewend bent, zorgen we voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. In New York bevindt ons hotel zich zelfs in het hart van Manhattan, vlakbij Central Park. Een perfecte uitvalsbasis om te genieten van deze wereldstad! Je kunt hier je reis per nacht verlengen.

Veel inclusief
Tijdens deze reis is een aantal excursies reeds bij de prijs inbegrepen. Zo maken we stadstours door New York, Philadelphia, Washington en Boston en bezoeken de Niagara Watervallen en Green Mountains. Ook het bezoek aan het Empire State Buidling inclusief!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 41 deelnemers Het kan voorkomen dat deze reis wordt uitgevoerd samen met de 19-daagse rondreis Van Oost naar West.