Vakantie Los Angeles

Vakantie Los Angeles – Ga naar Hollywood!

Een vakantie in Los Angeles zit vol veelzijdigheid. Van het strand van Santa Monica tot de bekende Walk of Fame in Hollywoord, tijdens een Los Angeles vakantie zul je het allemaal in het echt zien! En wij zorgen ervoor dat je optimaal zult genieten van de vakantie in LA door middel van comfortabele hotels en compleet georganiseerde excursies.

Ontdek ‘The City of Angels’
Een bezoek aan Los Angeles mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Amerika. Wie kent het bekende Beverly Hills niet met de grote villa’s? Rijd langs de bekende winkelstraat Rodeo Drive en de zonnige palmboulevard. Maar vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan het pretpark Universal Studio’s tijdens de vakantie in LA. Of ga je liever naar Disneyland? Het is allemaal mogelijk.

Bekijk de mogelijkheden
Wij bieden diverse mogelijkheden voor een Los Angeles vakantie. Bekijk om een indruk te krijgen de rondreizen naar Los Angeles en ontdek hoe veelzijdig een vakantie kan zijn. Van een groepsrondreis tot een privé rondreis, het is allemaal mogelijk en wij zorgen ervoor dat alles, maar dan ook alles geregeld is. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een vakantie naar LA!

Wolkenkrabbers in Los Angeles 

Los Angeles is een metropool met ongeveer 4 miljoen inwoners. De stad is gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten in de staat Californië. Tot 1850 behoorde Californië, inclusief de stad Los Angeles, tot Mexico. Daarna werd de staat ingenomen door de Amerikanen en werd Californië één van de Verenigde Staten. De stad Los Angeles kende vanaf toen een enorme groei, met name in de jaren ’20 toen de filmindustrie een sterke opgang kende en vele regisseurs Los Angeles kozen om films te produceren. Ook schrijvers, kunstenaars en gelukszoekers werden door de stad en het gunstige klimaat aangetrokken.

Door de jaren heen heeft Los Angeles diverse problemen gekend. Zo heeft de stad tot op heden te kampen met aardbevingen en luchtvervuiling, maar ook demografische problemen als rassenrellen behoren tot de geschiedenis. De stad heeft echter diverse maatregelen getroffen om deze problemen te verhelpen en vandaag de dag heeft de stad de toerist dan ook veel te bieden!

Dankzij de geschiedenis van de filmindustrie, staat Los Angeles met name bekend om Hollywood, Beverly Hills en de Universal Studios. Maar in Los Angeles kun je ook heerlijk shoppen in één van de vele winkelstraten of grote shoppingmalls. Ook biedt de stad diverse grote theaters, concertgebouwen en interessante musea en vergeet de hoogtepunten Sunset Boulevard en Disney World niet!

We bezoeken deze plaats tijdens de volgende reizen