Verlenging Los Angeles-Long Beach / per nacht

U kunt uw verblijf vooraf in Los Angeles-Long Beach per nacht verlengen. U verblijft op basis van logies in het Queen Mary Hotel (of gelijkwaardig).

Aandachtspunten

  • Uw verlengingsnachten verschijnen automatisch na afloop van uw rondreis. Extra nachten Los Angeles-Long Beach zullen bij verwerking van de boeking vooraf aan de rondreis geplaatst worden.

Hotels

The Queen Mary - Los Angeles

Een overnachting in The Queen Mary is een unieke ervaring! Eens het grootste passagiersschip ter wereld en nu is het een historisch kenmerk en een hotel. Het schip geeft een leuke kijk op het tijdperk toen stoomschepen de voornaamste manier van reizen waren, zoals in de jaren '30, '40 en '50 van de vorige eeuw. Het schip biedt alle comfort voor een aangenaam verblijf. Er is een spa, fitness center, business center en verschillende winkeltjes. Daarnaast zijn er verschillende restaurants, dus voor ieder wat wils. Tevens beschikt het hotel over een gratis shuttle service naar downtown Long Beach. De kamers zijn op een authentieke manier ingericht en de Art Deco stijl komt overal terug. De kamers zijn tevens voorzien van alle gemakken, zo beschikt elke kamer over een televisie, telefoon, strijkfaciliteiten, internetfaciliteiten en een nette badkamer met bad en/of douche.

Momenteel vinden er renovatiewerkzaamheden plaats aan de Queen Mary in Long Beach. De werkzaamheden vinden plaats gedurende de dag en het hotel doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Het is nog niet duidelijk op welke termijn deze renovatiewerkzaamheden zijn afgerond.