Vakantie Naples

Naples is het kroonjuweel van het zuidwesten van Florida, gelegen op de zonovergoten stranden van de Golf van Mexico. In de buurt van Naples liggen de bekende Nationale parken als de Everglades en het Big Cypress Nationaal Preserve.

Naples staat bekend om haar mooie stranden, designerwinkels, boetiekjes, kunstgaleries, ateliers en toprestaurants waardoor Naples de reputatie van Palm Beach, als bestemming voor beroemdheden overneemt. Ook zijn er aanzienlijk veel, uitdagende golfbanen te vinden in Naples waardoor Naples een ideale bestemming is voor golfers.

Naples is gezegend met haar natuurlijke schoonheid waardoor diverse kunstenaars zich aangetrokken voelden tot dit gebied. Naples telt ongeveer 100 galeries in Groot-Naples, waardoor het niet alleen bekend staat als een strandbestemming maar ook als een culturele bestemming. Naples is recentelijk benoemd tot de nummer één, kleinste kunststad van Amerika. Strandliefhebbers kunnen zich aan het mooie strand van Naples vermaken door lekker te relaxen of de meer sportievelingen kunnen diverse watersporten beoefenen die langs de kust worden aangeboden.