Stopover New York inclusief transfers (vooraf)

Het is mogelijk de reis te onderbreken met een stop-over in het bruisende New York. U verblijft in het Excelsior hotel op basis van logies. De transfers van luchthaven naar hotel en v.v. zijn inclusief.

U kiest bij dit pakket voor een stop-over aan het begin van de reis. Het systeem boekt u automatisch in voor 2 nachten aan het einde van de reis (op basis van de standaard reis). Onze medewerkers van het Customer Contact Center zullen de stop-over naar het begin van de reis verschuiven. Indien u meer of minder nachten in New York wilt verblijven dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld bij stap 4 in het boekingsproces.

Hotels

The Excelsior Hotel - New York

The Excelsior Hotel is gelegen in de Upper West Side van Manhattan, nabij Central Park. Het ligt naast het American Museum of Natural History en het New Rose Space Center, en op korte afstand van vele populaire musea en attracties. Het hotel heeft een restaurant, geopend van donderdag tot en met zondag, een bar, wasserette service en een concierge. Tegen betaling kan je gebruik maken van wifi.
De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, iPod Docking station met radio, kluis en eigen badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Prijzen Stopover New York inclusief transfers (vooraf)

Prijs vanaf   € 222,- p.p.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 172,- p.p.