4

Rondreizen in Oost-Amerika

Rondreis Oost-Amerika – Ontdek de hoogtepunten van het Oosten

De hoogtepunten van het oosten van Amerika ontdekken? Dat kan met één van onze speciaal samengestelde rondreizen in Oost-Amerika. Dit deel van Amerika heeft veel historische steden en natuurlijke hoogtepunten die natuurlijk in het programma opgenomen zijn. Wij regelen alles voor de rondreis in Oost-Amerika: van de overnachtingen tot de excursies. 

Ontdek Oost-Amerika

Maak kennis met de hoogtepunten van Oost-Amerika tijdens een rondreis. Laat je bijvoorbeeld imponeren door wereldsteden zoals New York en Washington, die niet voor niets bij zoveel mensen op het lijstje staan. Maar ook minder bekende, maar net zo verrassende hoogtepunten kunnen op het programma staan tijdens onze rondreizen in Oost-Amerika. Denk aan een bezoek aan Rhode Island: de kleinste staat van Amerika en Cape Cod met zijn mooie stranden.

Rondreizen Oost-Amerika: de mogelijkheden

Oost-Amerika is bij uitstek geschikt om zelf met een huurauto te gaan ontdekken. Daarom bieden wij individuele autorondreizen in Oost-Amerika, waarbij we de route, de overnachtingen en de excursies al voor jou geregeld hebben. Maar als je liever met een groep op reis gaat kan dat ook. Een deskundige, Nederlandssprekende reisleider zal je tijdens deze reis alles vertellen over dit deel van Amerika. En wat dacht je van het spotten van walvissen? Ook dat is mogelijk tijdens een rondreis in Oost-Amerika! Een reis vol afwisseling. En kijk ook eens naar de mogelijkheden om de rondreis te combineren met een rondreis in Canada.

Bekijk de mogelijkheden

Of je nu kiest voor een autorondreis in Oost-Amerika of een groepsreis, wij zorgen er in alle gevallen voor dat je de hoogtepunten gaat zien. Het zal je aan niets ontbreken tijdens de reis en je zult je helemaal thuis voelen in Amerika. Wacht dus niet langer en kies voor één van de rondreizen naar Oost-Amerika. Wij regelen vervolgens de rest voor je!