Vakantie Orlando

Vakantie Orlando – Ga naar dé themaparken!

Altijd ervan gedroomd om naar de grootste themeparks te gaan? Dan is een vakantie naar Orlando in Florida een echte aanrader. Breng een bezoek aan de themaparken Disney World, Sea World of Universal Studio’s. Wij zorgen ervoor dat je tussendoor heerlijk bij kunt komen in één van de prachtige resorts. Een Orlando vakantie is leuk voor het hele gezin!

Pretparken en winkels
Als je van pretparken én winkelen houdt, dan is Orlando een bestemming waar je zeker geweest moet zijn. Natuurlijk kun je de magische pretparken van Disney in Orlando bezoeken. Maar wat dacht je van een bezoek aan het Kennedy Space Center? Hier maak je kennis met de Amerikaanse ruimtevaart. En neem niet al teveel mee in je koffer, want in de shopping malls in Orlando kun je alles kopen wat je maar nodig hebt.

Bekijk de mogelijkheden
Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie in Orlando en ontdek meer dan alleen de pretparken. Wij bieden namelijk complete privé rondreizen in Orlando en andere hoogtepunten in Florida. Dit zijn allemaal compleet georganiseerde reizen inclusief vluchten, overnachtingen en excursies. Zelfs de fietshuur of autohuur zijn inbegrepen! Dus wacht niet langer en ga op vakantie naar Orlando!

Universal Studios in Orlando

Orlando is de hoofdstad van de attracties in Florida. Geografisch gezien wordt Orlando onderverdeeld in drie belangrijke regio’s: International Drive, waar zich onder andere Universal Studios en Wet’n Wild bevinden, Lake Buena Vista, vlakbij Disney World en Kissimmee, een beetje zuidelijker.

Dit kleine, rustige stadje leefde oorspronkelijk van zijn boomgaarden van citrusvruchten, tot de dag dat Walt Disney besloot een nieuw concept te lanceren: Disney World. Sindsdien is Orlando de hoofdstad van de attractieparken geworden. Zo is er Universal Studios, Wet’n Wild en het recentste, Splendid China.

Een andere populaire bezigheid in Orlando is winkelen. De enorme winkelcentra bieden talrijke “good deals” en er zijn veel outlets van bekende merken te vinden.