Verenigde Staten

Verenigde Staten Reisleider

Rondreizen met groep of individueel?

Valérie
28-01-2016 - 14:24 uur
Hallo,

Mijn ouders willen graag een rondreis maken door West Amerika. Mijn ouders zijn allebei 60+. Gezien hun leeftijd wil mijn moeder graag een groepsreis maken. Mocht er iets gebeuren, dan is ze niet alleen (angstig, taal niet vaardig etc). Mijn vader wil graag een reis maken alleen met mijn moeder. Wij zijn nu op zoek naar een middenweg. Bieden jullie ook reizen aan waar je een eigen auto/camper huurt, maar in een groep (achter elkaar aan) van a naar b rijdt? Op deze manier heb je voor je gevoel een individuele reis, maar mocht er iets gebeuren, dan ben je niet alleen?

Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

M.v.g. Valérie van den Brink
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: FOX Reisleider
28-01-2016 - 20:18 uur
Beste Valérie,

Het programma van de groepsreizen en privé reizen in West Amerika zijn niet identiek, want het aantal dagen en de volgorde komen meestal niet met elkaar overeen. Dus FOX biedt geen reizen aan waar privé reizigers "achter" de groepsreis aanrijdt van punt a naar punt b. Maar uw ouders zouden kunnen kijken wanneer er bijvoorbeeld een "12-daagse groepsrondreis Het Wilde Westen" vertrekt en hun privé reis -zoals de "14-daagse Ontwerp uw reis: privé rondreis Beste van het Westen"- daarop af kunnen stemmen.

Rondreizen – ontdek spectaculaire bestemmingen tijdens een verre rondreis met FOX!

Een rondreis maken naar één van de 56 verschillende verre bestemmingen uit het aanbod van FOX. Kies uit één van de 290 verschillende rondreizen voor een onvergetelijke vakantie. FOX heeft het meest uitgebreide aanbod aan groepsrondreizen, familiegroepsreizen en single groepsreizen. Wilt u liever wat meer vrijheid tijdens uw rondreis? Dat kan, want FOX heeft ook een zeer ruim aanbod aan privé rondreizen naar veel verschillende bestemmingen.
Al onze rondreizen zijn perfect samengesteld op de wensen van onze reizigers. Zo biedt FOX actieve vakanties aan voor onze single- en familiereizigers en reizen met een aangepast tempo, onze Easy Going rondreizen. Zo heeft u net even iets meer tijd op uw vakantiereis.

Verken samen met FOX de meest uiteenlopende bestemmingen zoals Angkor Wat in Cambodja, de Grote Muur in Beijing, of Petra in Jordanië. Geniet u liever van een strandvakantie? Ook dat kan met FOX in prachtige bestemmingen zoals de Malediven, Indonesië en het Caribisch Gebied!

Rondreis maken

Een verre rondreis maken is een spectaculaire ervaring, door te kiezen voor één van de vele rondreizen van FOX kiest u voor een comfortabele rondreis waar alles voor u geregeld is. U heeft echter natuurlijk gewoon de vrijheid naast het dagprogramma te doen wat u graag zelf wilt. Laat u tijdens onze groepsreizen rondleiden door onze Nederlandssprekende reisleiding of kies juist voor de vrijheid van onze individuele rondreizen. Het vervoer tijdens onze verre rondreizen is geheel afhankelijk van de bestemming en het type reis. Onze groepsrondreizen reizen voornamelijk per comfortabele airconditioned bus terwijl onze privéreizen per huurauto, taxi of trein rondreizen. Wat echter nooit anders is, is de mate van comfort. FOX zorgt er ten alle tijden voor dat de manier van vervoer kwalitatief hoogstaand is tijdens uw rondreis!

Vakantiereizen

Niet te vergeten dat een rondreis nog altijd een vakantie is. Zo proberen wij in al onze reizen genoeg rust momenten in te plannen. In veel van onze bestemmingen sluiten wij de vakantie af met een aantal dagen aan het strand om nog even helemaal tot rust te komen na een reis vol met prachtige impressies.


footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven