Verenigde Staten

Verenigde Staten Reisleider

Cuba

Noël en Veerle
21-02-2016 - 21:43 uur
Wij hebben de groepsrondreis " het beste van het westen" geboekt. Wij moeten dus een esta-formulier aanvragen. Vorige zomer zijn wij naar Cuba geweest. Geeft dat nog steeds problemen zodat men het esta-formulier kan weigeren of is dat ondertussen geen probleem meer?
Groetjes uit België.
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Noël en Veerle
22-02-2016 - 10:09 uur
Ok, bedankt voor de informatie, we zijn gerustgesteld! Groetjes uit België.
RE: FOX Reisleider
22-02-2016 - 01:02 uur
Hi Noël en Veerle!

Het feit dat jullie vorig jaar naar Cuba zijn geweest zal geen problemen opleveren met jullie ESTA aanvraag. Ik heb dit trouwens zelf moeten opzoeken, voor de zekerheid, maar hier is een lijst van landen waar een bezoek sinds Januari 1, 2011 wel een ESTA probleem kan zijn: Iran, Irak, Syria en/of Soedan.

Cuba vakantie - Een reis terug in de tijd

Cuba staat bekend om haar sigaren, de rum, Fidel Castro en Che Guevara. Door Cuba reizen geeft u het gevoel van een reis terug in de tijd, door de vele oldtimers en koetsjes die in de koloniale steden rijden. Een echte aanrader in Havana is een oldtimer tour. Een trotse chauffeur laat u de leukste plekjes zien en natuurlijk is er voldoende tijd voor het fotograferen van deze prachtige, kleurrijke auto’s.

Ook qua natuurschoon heeft een vakantie Cuba veel te bieden. De vallei van Viñales is één van de mooiste natuurgebieden van het land. Schitterende groene kalksteenformaties lijken willekeurig in de tabaksvelden te zijn geworpen en dit zorgt voor een surrealistisch decor. De stranden van Cuba zijn bijna onovertroffen. Varadero bijvoorbeeld, heeft een lang wit zandstrand van twintig kilometer aan een heldere, blauwgroene zee. De onderwaterwereld is hier schitterend, dus neem uw snorkelsetje mee! 

Beste reistijd Cuba

Een Cuba vakantie kan het hele jaar door. Het kan er heerlijk warm zijn, maar in de warme maanden juli en augustus is het gemiddeld boven de 30 graden. Een koel briesje aan de kust zorgt er meestal voor dat de temperatuur toch aangenaam blijft. Het regenseizoen is van mei tot en met oktober. Lees meer over de beste reistijd Cuba.

Wij verzorgen graag uw Cuba vakantie 

Cuba kunt u met ons bezoeken in een groepsreis of singlereis met Nederlandssprekende reisleider, maar ook voor een fly drive Cuba met huurauto kunt u bij ons terecht. Wij vliegen naar Cuba vanaf Schiphol rechtstreeks met KLM.

Genoeg reden dus om nu een vakantie Cuba uit te zoeken! Heeft u al eerder Cuba reizen gemaakt en bent u op zoek naar een andere Caribische beleving? Denk dan eens aan het natuurrijke Costa Rica of het exotische Mexico. Cubaanse invloeden vindt u ook in Amerika, wanneer u Miami bezoekt.

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven