Privé rondreizen in Verenigde Staten

Ontdek met ons de Grand Canyon of Yellowstone National Park en bruisende steden als New York, Las Vegas en San Francisco.
Verblijf in centraal gelegen drie- en viersterren hotels.
Extra beleving en comfort? Kies voor het upgrade pakket of pas onze reizen zelf aan.
Bij ons is jouw huurauto al inbegrepen.

10

Privé rondreizen in Verenigde Staten

Roadtrip Amerika - Maak een individuele rondreis door de Verenigde Staten

Kies voor het comfort van een volledig georganiseerde individuele rondreis in Amerika. Wij regelen de vluchten, de huurauto en de overnachten. En dat is niet alles, want bij een roadtrip in Amerika hoort ook een zorgvuldig samengesteld roadbook boordevol unieke tips en de mooiste autoroutes. Ontdek het land van de onbegrensde mogelijkheden helemaal in jouw eigen tempo! 

Een spannende roadtrip in West-Amerika

Een populaire individuele rondreis in Amerika in ons aanbod is de roadtrip in West-Amerika. En deze is niet voor niets zo populair wat ons betreft. Het wonderlijke westen heeft zoveel moois te bieden! De spectaculaire Grand Canyon zorgt sowieso voor kippenvel. Maar Bryce Canyon is ook natuurwonder met prachtige rotsformaties en kleuren die jouw voorstelling te boven gaan. Maar het Westen biedt ook bruisende steden zoals Los Angeles en Las Vegas. Of maak een fietstocht over de Golden Gate Bridge in San Francisco! Het kan allemaal onderdeel uitmaken van een roadtrip in West-Amerika.

Strand, themaparken en natuur

Voor de strandliefhebbers is Florida een aanrader. De stranden van Miami, de spectaculaire themaparken in Orlando en het gezellige Key West: deze autorondreis in Amerika zorgt voor een combinatie van strand, themaparken en gezelligheid. En wij zorgen daarbij voor de comfortabele overnachtingsmogelijkheden in drie- en viersterrenhotels.

Fly-drive Amerika: wat houdt dat in?

Een fly-drive in Amerika bestaat uit een reis inclusief vluchten, een huurauto en hotels. Het is een volledig georganiseerde rondreis in Amerika, waarbij je alleen zelf moet rijden. Een groot voordeel: je kunt alle hoogtepunten van Amerika helemaal in jouw eigen tempo bekijken. Wij zorgen daarbij voor de benodigde tips voor de autorondreis in Amerika.

Een onvergetelijke roadtrip door Amerika

Kies voor de individuele rondreis die het beste bij jouw wensen aansluit. Onze reizen zijn stuk voor stuk bijzonder en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Liever met een groep op vakantie? Kies dan voor een groepsreis of een singlereis in Amerika. Ga op avontuur en ontdek de veelzijdigheid van Amerika!