13-daagse privé rondreis Florida The Sunshine State

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

7,7

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 16-09-2019

We hebben een prima georganiseerde reis gehad

Walt Disney de moeras.

7,3
Toegevoegd op: 08-09-2019

Zolang je er bewust mee omgaat en vooraf goed voorbereid, heb je met z'n tweeen 750,- extra kosten

Deze rondreis is gemaakt voor mensen die kunnen improviseren, dat is namelijk enorm nodig. Je leeft vanuit een auto en hotel kamers. Daardoor ben je qua extra kosten genoodzaakt te improviseren met eten en drinken omdat je simpelweg niet elke middag en avond uit eten wil. Koop hierdoor aan het begin bij een Wallmart een middel grote koelbox met twee a drie koel elementen. Deze kun je invriezen in de ijskast op je hotel kamer. Verder ook gelijk langs de T-mobile voor een prepaid simkaart zodat je onderweg oneindig kunt internetten. Jezelf beperken met alleen de beschikbare Wifi verbindingen is onvoldoende. Excursies zijn enorm prijzig, in de omgeving is heel veel qua natuur waarvoor Amerika zich enorm goed leent. Vooral in Orlando moet je in het dorpje Celebration zijn geweest. Wees je enorm bewust van de extra kosten die je zeker moet gaan maken. Ga uit van +/- 500,- p.p. als je het een beetje normaal houd.

Willem
6,3
Toegevoegd op: 05-08-2019

een foute playlist is een must tijdens deze reis!

In orlando naar het titanic museum gaan is zeker een must! Lag op 2 minuten van ons hotel en het was echt de moeite waard. Believe it or not museum in st. Augustine, zo veel bizarre dingen gezien en op het einde van het museum loop je nog door iets heel leuks en grappigs heen maar dat moet je zelf maar ervaren! National state park in crystel river, een prachtige boottocht( of een trein) brengt je gratis naar het park en het is daar echt prachtig, je Ziet allerlei diverse dieren en het is geen standaard dierentuin! Het hoogtepunt was de hippo LU en de manatees die je daar kon zien!

Emma
8,7
Toegevoegd op: 03-08-2019

Florida in een notendop, diverse reis met natuur, cultuur en mooie zonsondergangen.

wij hebben een sunset boat tour in Sarasota gedaan, waar je niet alleen prachtige rode, oranje en roze luchten van de zonsondergang zag, maar waarbij we ook nog een getrakteerd werden op een groep dolfijnen, heel bijzonder.

Frederieke
6,3
Toegevoegd op: 28-06-2019

Mooie reis en leuk programma, maar je moet helaas rekening houden met veel extra kosten!

Zoek als goed op voorhand uit!

Michaël& Steve, Antwerpen