14-daagse privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,1

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,0
Toegevoegd op: 23-10-2019

Geweldige ervaring en avontuur

Houd rekening met reistijd binnen de natuurparken. van ingang tot uitgang is ook al snel weer 1 a 2 uur reistijd.

Edwin, Zandvoort
7,0
Toegevoegd op: 21-10-2019

De reis is een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 04-10-2019

Het beste van het westen!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 15-09-2019

Super reis met een mooie afwisseling tussen natuur en steden!

De reis was goed geregeld en de informatie vooraf was tijdig en volledig. We ontvingen een boekje met tips voor de te rijden routes en te bezoeken plaatsen onderweg. Het vervoer vanaf het vliegveld naar het eerste hotel was prima. Het merendeel van de hotels is goed, maar enkele hotels vielen tegen (o.a. in een hotel een kleine kamer en enorm slecht bed maar ook de locatie was niet altijd optimaal (1.5 uur rijden naar Grand Canyon is niet wenselijk!)). Wij kijken terug op een prachtige reis die een hele mooie afwisseling biedt tussen steden en fantastisch mooie natuur!

M. Cuijpers
9,3
Toegevoegd op: 14-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 12-09-2019

Een geweldige ervaring

Wij hebben een super mooie reis gehad. Heel veel gezien en gedaan en grote variatie aan steden en natuurparken. Tip: plan voldoende tijd tussen de hotels, de afstanden zijn vaak groot en je wil overdag ook nog iets zien van het land in plaats van alleen maar van het ene naar het andere hotel reizen.

Mevr. Ligthart
7,0
Toegevoegd op: 31-08-2019

Geweldige reis.

Geweldige reis, maar wel hier en daar een extra rustmomentje inplannen en zeker beginnen met New York.

Victor Paulusma
9,0
Toegevoegd op: 09-08-2019

Fantastische reis. Heerlijke afwisseling van prachtige landschappen en gave steden.

Boek van tevoren tickets voor de wandeling in de lower Antelope Canyon. Dat is echt prachtig! Je komt daar langs als je van Las Vegas naar de volgende bestemming rijdt.

8,0
Toegevoegd op: 04-08-2019

Ontzettend mooie reis!

Veel parken bezocht die allemaal net weer anders zijn en zeer de moeite waard!

8,0
Toegevoegd op: 10-07-2019

Een prachtige reis!

Prachtige reis, ondanks dat wij 4 extra dagen hadden bijgeboekt toch nog te kort om alles rustig te kunnen zien. De afstanden zijn erg groot. De hotels vragen allemaal een borg (sommige hotels van 100 doller per nacht), in san francisco berekende het hotel ons naast de borg zelfs 150 dollar voor de wifi voor 3 dagen, toen wij aangaven dit niet te willen betalen omdat dit vooraf niet was aangegeven, kon het wel heel makkelijk van de rekening af. De parken (yosemite, seqouia, death valley en de canyons) zijn prachtig, koop wel een parkenpas voor 80 dollar anders kost het per park ongeveer 35 dollar om erin te kunnen. Het was een reis om nooit meer te vergeten!