Privé rondreis met huurauto Het Beste van het Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 10-07-2018

Het was echt een adventure

Met een Toyota Yaris (piepklein naast alle SUV's, pickups en jeeps) door de bergen en woestijn (erg heet in de zomer) rijden was soms spannend en intensief, maar een hoogtepunt op zich. Alle national parks waren prachtig, maar Bryce staat met stip op 1 (en Zion op 2). Het is belangrijk om van te voren informatie in te winnen over die parken, hoe de (fantastische) shuttle-busjes rijden, en wat je daar wilt zien. Je kunt niet even een half uurtje stoppen. In de meeste parken kun je dagen/weken doorbrengen, dus een paar uur is al minimaal. San Francisco: veel te zien en doen, en alles is makkelijk te bereiken (lopen en goed OV). Las Vegas: koop een monorail pas voor reizen op de Strip, maar ga ook vooral naar het oude deel (Fremont street). LA: files, files, files. Als je echt het meeste uit de reis wilt halen, maak je lange dagen, eet je zoete broodjes en koekjes in de auto en val je uitgeput in slaap. Maar dat is deel van de charme.

Dhr. S - Groningen
10,0
Toegevoegd op: 29-06-2018

Intensief, erg veel te zien. Must have of the West Coast

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 19-06-2018

Geweldige, indrukwekkende reis! Echt de moeite waard.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 02-06-2018

Een actieve, indrukwekkende reis naar Amerika om nooit meer te vergeten!!

Tips: - San Francisco --> je kan gevangenis Alcatraz bezoeken, erg interessant. Koop in NL alvast je kaartjes. - Koop bij het eerste Nationale park wat je tegenkomt een pasje voor alle nationale parken. Dit kost $80. - Het pasje voor de nationale parken is niet geldig voor Monument Valley. Je kan bij dit park een jeeptour doen voor 1,5 uur. Dit kost met 2 personen $170!! Erg prijzig. Ze gaan er hierbij ook nog vanuit dat je fooi geeft. - Grand canyon --> je kan verschillende (gratis) shuttle bussen kiezen. Neem je de rode lijn, dan zie je een heel groot gedeelte van het park. Je hebt verschillende uitstap punten. - Los Angeles --> Hierbij krijg je een gratis fietstour. Houdt er ook rekening mee dat je je auto niet goed kan parkeren rondom de fietsenwinkel. - Eten en drinken--> Je kan heel lekker eten bij eethuis '' Denny's '' (ontbijt/lunch/diner) en bij ''Panda Express'' ( diner). Belangrijk: neem je wereldstekker mee!!

Mw. S
6,7
Toegevoegd op: 30-05-2018

Een prachtige reis, echter te weinig tijd om echt te kunnen genieten van al het moois dat je ziet.

Dhr. H - Diemen
8,1
Toegevoegd op: 14-05-2018

Gaaf!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 23-10-2017

De ideale combinatie om zuid-west USA te ontdekken. Steden en natuur in goede afwisseling.

Een zeer complete reis die alle facetten van zuid west USA herbergt. Een aanrader!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

Een prachtige reis, een paar dagen extra in Las Vegas en Flagstaff maakt deze reis compleet.

Dhr. P - Beerse
10,0
Toegevoegd op: 27-09-2017

Mooie reis die je zeker 1 keer in je leven moet gedaan hebben!

Leuke reis op aangenaam tempo. Toffe hotels en uitgebreid aanbod om zaken te doen dnaar eigen goesting

Dhr. M - Borsbeek
7,1
Toegevoegd op: 14-09-2017

Mooie reis, maar niet overal voldoende tijd om te genieten van de omgeving.

De natuurparken zijn helemaal top! Verder is het aan te bevelen om zelf te Googlen wat je nog meer wilt zien in deze omgeving. Wil je meer zien, dan betekent het wel lange dagen en late aankomst in het volgende hotel.

Mw. J - Apeldoorn
Terug naar boven