Privé rondreis met huurauto Florida Sunshine

Uitgebreide kennismaking met veelzijdig Florida

Maak uitgebreid kennis met de veelzijdigheid van Florida tijdens deze geweldige privé rondreis! 

Uw reis begint in Orlando, waar u een bezoek kunt brengen aan één van de spectaculaire themaparken. Ook Miami staat op het programma. Hier vindt u prachtige stranden, het levendige Art Deco district met de beroemde Ocean Drive en in de Cubaanse wijk Little Havana ziet u veel Latino invloeden terug. Maak een prachtige tocht over de kilometerslange bruggen die de Florida Keys met elkaar verbinden, ontdek het levendige Key West en keer terug naar huis met onvergetelijke ervaringen.
 Bekijk het uitgebreide dagprogramma

Heerlijke hotels inclusief verkoelend zwembad
Uw overnachtingen tijdens deze reis door Florida hebben wij al voor u geregeld! U verblijft in mooie, toeristenklasse hotels die bijna allemaal over een heerlijk verkoelend zwembad beschikken. Naast comfortabele kamers en aangename faciliteiten zijn de hotels ook geselecteerd vanwege hun ideale ligging, bijvoorbeeld direct aan het heerlijke strand en vanuit uw hotel in Orlando stapt u zo in de shuttlebus naar Disney.
 Bekijk alle geselecteerde hotels

Private selfdrive
Er is geen leukere manier om Florida te ontdekken dan met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de routes brengen het echte Amerika gevoel bij u naar boven. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Daarnaast ontvangt u van ons een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving zodat u alles makkelijk kunt vinden.

Het reisprogramma van deze rondreis

Orlando | Fort Myers | Naples | Key Largo | Marathon / Key West | Miami

 Bekijk het uitgebreide dag tot dagprogramma

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Terug naar boven