Privé rondreis met huurauto Het Wonderlijke Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

7 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 22-06-2018

Geweldige rondreis!

Onwijs veel gave en geweldige dingen gezien tijdens deze rondreis. Wij raden deze reis iedereen aan. We zijn erg goed verzorgd door FOX!

Dhr. K - Almelo
6,2
Toegevoegd op: 21-06-2018

Een intensievere reis dan voorzien ( 4700km in 16dg) door een schitterend land!

Dhr. F - Gorinchem
8,1
Toegevoegd op: 12-05-2018

Geweldige rondreis door West-Amerika!

Wat een geweldige ervaring! Maar eigenlijk kom je in twee weken tijd te kort! Er is zoveel te zien. Maak zeker een helicoptervlucht boven de Grand Canyon en bezoek de mooie natuurparken zoals Bryce, Sequioa en Yosemite! Verder is San Francisco een ontzettend mooie stad en Los Angeles moet je gezien hebben. Vergeet niet Alcatraz te bezoeken (tip: neem warme kleding mee, op de boot is het fris!). Ook de gekte van Las Vegas moet je meemaken en rijd langs de mooie Big Sur. Helaas was de kustroute maar voor de helft open vanwege overstromingen van vorig jaar. Pak ook een stukje van route 66! En kies voor een lekkere comfortabele en ruime huurauto, je maakt tenslotte veel kilometers!

Dhr. S - Rotterdam
7,6
Toegevoegd op: 17-04-2018

In korte tijd veel gezien maar soms lange dagen auto waardoor tijd te kort voor parken.

Prachtige natuur, wisselende hotels. Soms lange autoritten en daardoor helaas te weinig tijd om echt te kunnen genieten van de nationale parken. Extra dagen in de nationale parken zouden gewenst zijn. Hotel bij LA lag te ver uit centrum. Centrum staat continue vast met file waardoor wij het centrum van LA helaas niet hebben kunnen zien.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Overweldigende grootheids en weidsheid qua natuur! Nog nooit gezien!

Mw. D - Geel
9,5
Toegevoegd op: 12-09-2017

Mooie afwisselende reis waarbij je regelmatig het gevoel hebt op een andere planeet te zijn beland

Enkele tips: - Full seize car is aan te raden voor extra comfort en mede gelet op afleggen lange afstanden; - Vertrek 's ochtends op tijd, geschatte reistijden in informatieboekje kloppen niet altijd, je doet er veel langer over; - Koop een koelbox voor in de auto (koud water); - Navigatie/tom tom is onmisbaar (extra bij te huren voor ca 17 dollar per dag); - Koop landkaart/routekaart alvast in NL (handig als je zelf een andere route wilt uitstippelen én die komt ook goed van pas ingeval van onverwachte wegafsluitingen/omleidingsroutes, in ons geval vanwege bosbranden Yosemite NP); - Extra nacht omgeving Grand Canyon aan te raden; - Hotel Anaheim is pal tegenover Disneyworld. Als je daar niet heen wilt, heb je daar niets te zoeken. Probeer in de buurt van LA een ander hotel te krijgen. Houd rekening met enorme verkeersdrukte rondom LA 24/7; - Bezoek de Antalope Canyon en Horseshoe Canyon (beide in de buurt van Page).

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 30-06-2017

Mooie rondreis, waarbij vele hoogtepunten elkaar opvolgen.

Een hele mooie rondreis met bijzonder veel hoogtepunten en steeds weer een andere kant van Zuid-West VS. De afstanden zijn groot, echter wel goed te doen. Hotels zijn over het algemeen goed en zeker netjes. Sommige hotels kunnen wellicht beter anders gekozen worden, Anaheim is bijvoorbeeld makkelijk voor Disneyland, echter te ver van Los Angeles, vooral door het vele verkeer. Voor de meeste parken volstaat een halve of hele dag om een goede indruk te krijgen, voor Grand Canyon en Yosemite is een extra dag zeer zeker aan te bevelen vanwege de grootte van de parken. Een halve dag is dan te weinig, vooral omdat er nog een flinke reisafstand overbrugd moet worden. Tip voor onderweg, koop voor een paar dollar een piepschuimen koelbox in de supermarkt en vul deze iedere morgen met ijs bij het hotel, altijd koel drinken onderweg! Tevens levert Fox een bijzonder goede reisgids met veel tips en route opties.

Dhr. van L - Eindhoven
Terug naar boven