Privé rondreis met huurauto Het Wonderlijke Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Overweldigende grootheids en weidsheid qua natuur! Nog nooit gezien!

Mw. D - Geel
9,5
Toegevoegd op: 12-09-2017

Mooie afwisselende reis waarbij je regelmatig het gevoel hebt op een andere planeet te zijn beland

Enkele tips: - Full seize car is aan te raden voor extra comfort en mede gelet op afleggen lange afstanden; - Vertrek 's ochtends op tijd, geschatte reistijden in informatieboekje kloppen niet altijd, je doet er veel langer over; - Koop een koelbox voor in de auto (koud water); - Navigatie/tom tom is onmisbaar (extra bij te huren voor ca 17 dollar per dag); - Koop landkaart/routekaart alvast in NL (handig als je zelf een andere route wilt uitstippelen én die komt ook goed van pas ingeval van onverwachte wegafsluitingen/omleidingsroutes, in ons geval vanwege bosbranden Yosemite NP); - Extra nacht omgeving Grand Canyon aan te raden; - Hotel Anaheim is pal tegenover Disneyworld. Als je daar niet heen wilt, heb je daar niets te zoeken. Probeer in de buurt van LA een ander hotel te krijgen. Houd rekening met enorme verkeersdrukte rondom LA 24/7; - Bezoek de Antalope Canyon en Horseshoe Canyon (beide in de buurt van Page).

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 30-06-2017

Mooie rondreis, waarbij vele hoogtepunten elkaar opvolgen.

Een hele mooie rondreis met bijzonder veel hoogtepunten en steeds weer een andere kant van Zuid-West VS. De afstanden zijn groot, echter wel goed te doen. Hotels zijn over het algemeen goed en zeker netjes. Sommige hotels kunnen wellicht beter anders gekozen worden, Anaheim is bijvoorbeeld makkelijk voor Disneyland, echter te ver van Los Angeles, vooral door het vele verkeer. Voor de meeste parken volstaat een halve of hele dag om een goede indruk te krijgen, voor Grand Canyon en Yosemite is een extra dag zeer zeker aan te bevelen vanwege de grootte van de parken. Een halve dag is dan te weinig, vooral omdat er nog een flinke reisafstand overbrugd moet worden. Tip voor onderweg, koop voor een paar dollar een piepschuimen koelbox in de supermarkt en vul deze iedere morgen met ijs bij het hotel, altijd koel drinken onderweg! Tevens levert Fox een bijzonder goede reisgids met veel tips en route opties.

Dhr. van L - Eindhoven
8,6
Toegevoegd op: 09-05-2017

Veel afwisseling, elke dag een nieuwe prachtige ervaring.

Prachtige reis, veel afwisseling en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Hotels waren over het algemeen prima. Door de reisduur bestonden enkele dagen wel hoofdzakelijk uit rijden en was er weinig tijd voor activiteiten.

Dhr. ter B - Haaksbergen
9,0
Toegevoegd op: 07-05-2017

Overweldigende natuur + kennismaking met Amerikaanse levenswijze.

Duidelijke routebeschrijving. Hotels waren allemaal gunstig gelegen.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 06-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven