Privé rondreis met huurauto Het Wonderlijke Westen

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 19-09-2018

Geweldige reis die je de hoogtepunten van het westen laat zien!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 28-08-2018

Een reis om nooit meer te vergeten

Deze reis nu voor de tweede keer gemaakt en nog steeds prachtig! Amerika is een prachtig land... het meest indrukwekkende is de steeds veranderende landschappen. Fox is een betrouwbare en prettige reisorganisatie waarmee we al vaak hebben gereisd!

Rianne van de Voort
7,0
Toegevoegd op: 22-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 07-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 27-07-2018

Mooie en afwisselende reis! Wel voor een veertiendaagse druk programma met lange verplaatsingen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Fam Lambrechts
8,7
Toegevoegd op: 05-07-2018

Een geweldige gevarieerde reis die in alle opzichten aan onze verwachtingen heeft voldaan.

Wij hadden zelf aan de reis een bezoek aan San Diego toegevoegd wat ook zeker de moeite waard is om langs te gaan (marine schepen in de haven en zeker het Balboa park met mooie Spaanse gebouwen), bij Monument Valley hebben we een tocht gemaakt die ons verder de Valley in bracht waardoor je nog dichter bij de indianen cultuur komt. Verder ook een fototocht gedaan bij Antelope Canyon wat ook heel bijzonder was. In Las Vegas hebben we nog een bezoek gebracht aan een Variety Show in het V-Theater, dit was een geweldige show met een diversiteit aan entertainment.

Ad Bartels
8,0
Toegevoegd op: 05-07-2018

Fantastische reis met een schitterende variërende natuur.

Hele mooie reis en Fox bereid je goed voor op de reis maar je moet je zelf ook goed voorbereiden in wat je wil gaat doen qua afstand en tijd. Want niet alles is mogelijk. Bereid je bijvoorbeeld goed voor als je gaat hiken. Plan je hikes in de ochtend (koel) vanwege de middag hitte en dan is het ook rustiger in de nationale parken. Als Las Vegas je gaat bezoeken en je wilt een show bekijken in één van de casino's boek die dan al ruim voor je de reis gaat maken. Dan heb je de goede stoelen en een betere prijs. Vergis je niet in de verschrikkelijke drukte op de weg van Los Angeles. LA is groot en de files zijn er bijna 24 uur per dag. En neem altijd voldoende water mee.

Iwan en Melanie uit Haarlem
9,7
Toegevoegd op: 22-06-2018

Geweldige rondreis!

Onwijs veel gave en geweldige dingen gezien tijdens deze rondreis. Wij raden deze reis iedereen aan. We zijn erg goed verzorgd door FOX!

Kuipers uit Almelo
6,0
Toegevoegd op: 21-06-2018

Een intensievere reis dan voorzien ( 4700km in 16dg) door een schitterend land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Frans en Gery
7,7
Toegevoegd op: 12-05-2018

Geweldige rondreis door West-Amerika!

Wat een geweldige ervaring! Maar eigenlijk kom je in twee weken tijd te kort! Er is zoveel te zien. Maak zeker een helicoptervlucht boven de Grand Canyon en bezoek de mooie natuurparken zoals Bryce, Sequioa en Yosemite! Verder is San Francisco een ontzettend mooie stad en Los Angeles moet je gezien hebben. Vergeet niet Alcatraz te bezoeken (tip: neem warme kleding mee, op de boot is het fris!). Ook de gekte van Las Vegas moet je meemaken en rijd langs de mooie Big Sur. Helaas was de kustroute maar voor de helft open vanwege overstromingen van vorig jaar. Pak ook een stukje van route 66! En kies voor een lekkere comfortabele en ruime huurauto, je maakt tenslotte veel kilometers!

Sabine