16-daagse privé rondreis met huurauto Het Wonderlijke Westen

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,0

Gemiddelde beoordeling

14 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 15-07-2019

De diversiteit van de nationale parken is boeiend en prachtig. Vergis je niet in de afstanden!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 19-06-2019

Fantastisch

Geweldige mooie reis! Zo veel te zien.

7,0
Toegevoegd op: 31-05-2019

Mooie ervaring. Prijs kwaliteit voldoet aan verwachtingen

Natuur parken zijn prachtig. ZION NP is een van de mooiste parken. 1 extra nacht dan kun je veel leuke hikes doen (Angel landing, Emerald Pools). Echt prachtig. Bryce Canyon: leuk om met een paard ye doen, echter voor echte dierenvrienden geen aanrader aangezien de leefomstandigheden van de dieren. Verdee een heel mooi park. Zeker een wandeling waard. Grand Canyon: mooi om te zien. Extra geld voor een helikopter tour (500-1200 € pp) zeker zijn geld waard. Vegas: relax door de dag, party @ night Highway 1: prachtig Route 66: geen aanrader. Maar als je er toch gaat roadkill cafe is echt een aanrader om te eten. Zeker stoppen bij Hackberry general store. Misschien 2 dagen extra en dan is Havasupai een echte aanrader voor ervaren avonturiers Page: Antelope canyon is leuk, voor echte avonturiers raad ik lower canyon aan Food: Denny's is goedkoop alternatief en heerlijke gerechten zowel voor ontbijt, lunch en diner.

Csc
9,3
Toegevoegd op: 19-09-2018

Geweldige reis die je de hoogtepunten van het westen laat zien!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 28-08-2018

Een reis om nooit meer te vergeten

Deze reis nu voor de tweede keer gemaakt en nog steeds prachtig! Amerika is een prachtig land... het meest indrukwekkende is de steeds veranderende landschappen. Fox is een betrouwbare en prettige reisorganisatie waarmee we al vaak hebben gereisd!

Rianne van de Voort
7,0
Toegevoegd op: 22-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 07-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,0
Toegevoegd op: 27-07-2018

Mooie en afwisselende reis! Wel voor een veertiendaagse druk programma met lange verplaatsingen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Fam Lambrechts
8,7
Toegevoegd op: 05-07-2018

Een geweldige gevarieerde reis die in alle opzichten aan onze verwachtingen heeft voldaan.

Wij hadden zelf aan de reis een bezoek aan San Diego toegevoegd wat ook zeker de moeite waard is om langs te gaan (marine schepen in de haven en zeker het Balboa park met mooie Spaanse gebouwen), bij Monument Valley hebben we een tocht gemaakt die ons verder de Valley in bracht waardoor je nog dichter bij de indianen cultuur komt. Verder ook een fototocht gedaan bij Antelope Canyon wat ook heel bijzonder was. In Las Vegas hebben we nog een bezoek gebracht aan een Variety Show in het V-Theater, dit was een geweldige show met een diversiteit aan entertainment.

Ad Bartels
8,0
Toegevoegd op: 05-07-2018

Fantastische reis met een schitterende variërende natuur.

Hele mooie reis en Fox bereid je goed voor op de reis maar je moet je zelf ook goed voorbereiden in wat je wil gaat doen qua afstand en tijd. Want niet alles is mogelijk. Bereid je bijvoorbeeld goed voor als je gaat hiken. Plan je hikes in de ochtend (koel) vanwege de middag hitte en dan is het ook rustiger in de nationale parken. Als Las Vegas je gaat bezoeken en je wilt een show bekijken in één van de casino's boek die dan al ruim voor je de reis gaat maken. Dan heb je de goede stoelen en een betere prijs. Vergis je niet in de verschrikkelijke drukte op de weg van Los Angeles. LA is groot en de files zijn er bijna 24 uur per dag. En neem altijd voldoende water mee.

Iwan en Melanie uit Haarlem