16-daagse privé rondreis met huurauto Yellowstone & Rocky Mountains

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 17-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 15-08-2019

Een fantastische reis, mits de juiste voorbereiding, met de nodige kilometers.

Deze reis is absoluut een aanrader. De informatie die je via FOX krijgt, komt laat aan. Zorg ervoor dat je zelf de nodige voorbereidingen treft, zodat je weet wat je te wachten staat, en waar je tijd voor wil nemen. Wij reden in totaal een 4400km. Inclusief de parken, extra stops,... het reistempo ligt dus behoorlijk hoog. -> Geen rustvakantie. Maar los van deze punten krijg je er een fantastische reis voor terug! Prachtige natuur, vriendelijke mensen, en een ervaring rijker.

7,7
Toegevoegd op: 10-08-2019

Mooie rondreis door prachtige natuurparken in de mid-west van de VS.

De rondreis is met name gericht op natuurliefhebbers en minder op reizigers die van steden houden. Zowel de nationale parken Yellowstone, Canyon lands als Archer zijn het bezoek meer dan waard.

Kees
7,7
Toegevoegd op: 11-06-2019

Schitterende natuurparken, vooral Yellowstone NP, soms wel (te) lange reisdagen.

Bereid de reis thuis goed voor, raadpleeg een goede reisgids, struin op internet rond. Zo haal je veel meer uit deze reis. Maakt contact met de Amerikanen, ze zijn vriendelijk, behulpzaam en geïnteresseerd.

Toon Sesink, Lochem
10,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 18-09-2018

Prachtige rondreis, een aanrader!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 13-09-2018

Op een aanrijding na was alles prima en mooie ervaring.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 07-09-2018

Mooie reis. Wel druk progamma met af en toe lange reisdagen.

Mooie reis met veel indrukwekkende natuur. Een paar tips: Huur i.v.m. lange afstanden indien mogelijk een fullsize car. Koop in een grote supermarkt een koelbox. IJs is overal verkrijgbaar. Ontbijt in de USA is niet Europees of het is er helemaal niet. Erg veel zoetigheid en koeken en vrij duur. 10 tot 15 dollar pp is gewoon. Neem een kleine waterkoker (110V) mee van ca. 500 ml. Je kunt dan ,s morgens en ,s avonds thee of koffie maken. Koop in een supermarkt broodjes en eventueel beleg voor de lunch en ontbijt ,s morgens.

Cornelis. Oldenzaal