18-daagse privé familiereis met huurauto Cowboys & Indianen

Je krijgt van ons:
  • Hotels met familiekamers
  • Hotels bij de parken en in de steden
  • Walvissen en dolfijnen-boottocht in San Diego
  • Paardrijd-excursie in Bryce
  • Autohuur inclusief

De highlights van het Wilde Westen speciaal voor families

Je bezoekt in ruim twee weken de absolute highlights van West-Amerika. Naast steden als San Francisco, Las Vegas, San Diego en Los Angeles staat natuurlijk ook heel veel natuurschoon op het programma. Zo bezoek je de mooiste nationale parken van het Wilde Westen, zoals Yosemite, Bryce Canyon en de Grand Canyon.

Deze reis heeft een aangepast reistempo en de hoogtepunten zijn speciaal op families met kinderen afgestemd. De meeste hotels beschikken over een zwembad. Bovendien hebben we een paar ontspannen (strand)dagen in San Diego aan de Californische kust ingepland. Ook heb je de gelegenheid één of meerdere beroemde attractieparken rond San Diego en Los Angeles onveilig te maken. Houd er wel rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zitten. 

Comfortabele hotels met bijna altijd familiekamers
Je verblijft in een familiekamer, of een ruime kamer geschikt voor maximaal vier personen, in een net toeristenklassehotel. De comfortabele hotels beschikken meestal ook over een zwembad en zijn een ideale uitvalsbasis om de belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. Zo bevindt het sfeervolle hotel in Bryce Canyon zich slechts op een kleine afstand van het gelijknamige nationale park. Het beschikt over een comfortabele lobby, twee restaurants en een heerlijk binnenzwembad.

Private selfdrive
De huurauto is inbegrepen in de reissom. Groot voordeel is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn goed onderhouden en de natuur onderweg is schitterend. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Tevens ontvang je van ons een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met goede tips en bezienswaardigheden voor onderweg.

Let op: er zijn zeer hoge kinderkortingen op deze familiereis van toepassing. Deze zullen bij de verwerking van de boeking handmatig worden toegevoegd.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Minimum leeftijd: 6 jaar (advies)