20-daagse privé rondreis Veelzijdig Oost en West Verenigde Staten

 

Absolute hoogtepunten van veelzijdig V.S.

Er is geen land zo afwisselend als de Verenigde Staten! Van bruisende wereldsteden tot de slaperige cowboyplaatsjes en van donderende watervallen en diepgroene wouden tot eindeloze prairies en donkerrode rotsformaties. Je begint deze reis in het oosten waar onder meer New York, Washington en de Niagara Watervallen op het programma staan. De nationale parken van het westen zorgen vervolgens voor een surrealistisch contrast. Deze privéreis per huurauto combineert het allerbeste van oost en west Verenigde Staten!

Overnacht in comfortabele hotels
Wij hebben alle hotelovernachtingen tijdens deze rondreis door het geweldige Amerika al voor u verzorgd! U verblijft in comfortabele, toeristenklasse hotels met alle faciliteiten voor een aangename reis. Uw hotel in New York beschikt bijvoorbeeld over een fitness-centrum en een zwembad en bevindt zich op midden in het levendige centrum van The Big Apple.

Privérondreis met huurauto
U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto. Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en het echte Amerika gevoel zal onderweg absoluut niet aan u ontbreken! De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. U ontvangt van ons tevens een zeer uitgebreide Nederlandse routebeschrijving zodat u alles makkelijk kunt vinden.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit