21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Beste van het Westen

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

40 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 31-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 21-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 20-09-2019

Een indrukwekkende reis met vele facetten van Amerika binnen 21 dagen

Het waren 3 geweldige weken waarin we veel hebben genoten vanaf het natuurschoon in de verschillende parken en landschappen onderweg tot aan de indrukwekkende grote steden. We hebben veel activiteiten meegepakt die in de reisgids en op de site benoemd waren en de meeste zijn ook zeker de moeite waard! Wat er uit springt zijn toch wel de helikoptervlucht over de Grand Canyon (tip: kies voor de grote ronde als je via Papillon boekt), een bezoek aan Alcatraz (tip: huur een elektrische fiets om je in San Fancisco te verplaatsen) en de natuurparken (met name Yosemite, Bryce, Zion en Sequoia). Tip voor de natuurparken is het aanschaffen van de anual pass voor $80. Per park ben je rond de $35 a $40 entree kwijt. Het is een mooie route om af te leggen en de reis bied genoeg ruimte om deze verder met activiteiten naar persoonlijke voorkeur in te vullen.

8,7
Toegevoegd op: 15-09-2019

Enorm veel gezien en meegemaakt in deze 21-daagse reis

Yosemite-park, Sequoia, Bryce canyon, Monument Valley en de Antelope canyon waren stuk voor stuk bijzondere parken om te zien en ook allemaal verschillend van elkaar zodat de reis ook totaal niet saai word. Wij hebben zelf gekozen om deze reis met een Cabrio te rijden, En wanneer je de reis met 2 personen (of minder) zal maken is dit ook prima te doen met al je bagage in de auto.

Vincent
8,3
Toegevoegd op: 09-09-2019

Een zeer mooie en intensieve reis door de natuur van West Amerika met de hotspots in de steden

De reis hadden we met z'n 2en uitgekozen omdat we beiden van vooral de natuur houden. De steden die je aandoet zijn natuurlijk de hotspots van de Westkust dus wil je ook niet missen, hier hebben we ook absoluut genoten. De dagen zijn lang maar de 'kortere nachten voor een vakantie' zijn het dubbel en dwars waard. Er is zoveel te zien, zoveel om van te genieten, het is absoluut aan te raden! Onze keuze is gevallen op een auto met hotels, in plaats van een camper en achteraf zijn we hier ook erg blij mee geweest. Een auto is makkelijker en wendbaarder op de wegen, vooral in de natuurparken en omgevingen. De kosten voor 2 personen verschilt niet veel tussen de twee opties en dan is het comfort van een hotel zeker merkbaar (voor ons). De autoverhuur was prima geregeld door Fox, net als de accommodaties. Niets op aan te merken.

Stephan
6,3
Toegevoegd op: 06-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

x
7,7
Toegevoegd op: 27-08-2019

Overweldigend mooie natuur, fantastische reis met onze 2 pubers

Boek zeker vanuit NL de Antelope Canyon (lower) en Alcatraz (natuurlijk thuis Escape from Alcatraz kijken!). Lees veel op internet van reizigers om tips op te doen, of praat met mensen die een dergelijke reis hebben gemaakt! Goede tips waren: koop een koelbox voor onderweg. Wij vroren een 2liter fles water in, zo bleef de box koud en droog. Ontbijt goed, daar heb je de hele dag profijt van en koop lunchrepen of fruit/etc bij de Wal-Mart. Maak (korte) wandelingen in Bryce, Zion etc. Zo ervaar je de natuur veel beter en je komt slanker thuis! ;-) Fijne restaurantjes Dennys, Ruby's, Blaze Pizza. Net even smaakvoller en gezonder dan gewone McD! San Francisco: pak de cablecar en huur een dag fietsen bij Fishermans Warf. Fiets de Golden Gate over!! Death Valley is fantastisch!! Zeker de zonsondergang bij Zabriskie!!! Ga bij Sedona naar Slide Rock, uniek zwemplezier in de natuur! Kortom: dit is een reis met veel bijzonderheden!!

Ellen Z.
7,7
Toegevoegd op: 17-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 14-08-2019

Met name San Francisco en de nationale parken zijn fantastisch om te bezoeken.

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,0
Toegevoegd op: 14-08-2019

USA is een schitterend land, maar hotelkeuzes door FOX en hun USA partner ronduit slecht.

Er is geen omschrijving ingevuld.