Privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,6
Toegevoegd op: 24-06-2018

Mooie maar intensieve reis.

Een mooie privérondreis. Zeker geen easygoing maar zeker de moeite waard. Het is wel een reis die je goed en tijdig thuis moet voorbereiden. Natuur en steden zijn goed afgewisseld.Wij hebben veel kilometers gemaakt en soms lange reisdagen gehad,dit is niet erg want zo zie en doe je veel.Jammer dat het hotel in Los Angeles bij de pretparken ligt, zeker als je daar niet naar toe wilt. Met de auto op eigen gelegenheid de stad verkennen is zeker geen optie. We hebben bij star line een dag excursie geboekt. Verder hadden we een koelbox gekocht in het begin van onze reis en daar 100% plezier van gehad.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 24-06-2018

Indrukwekkende reis met veel verrassende bezienswaardigheden waar je thuis van bij moet komen.

De reis in 21 dagen is te doen echter bepaal zelf vroegtijdig wat je wilt zien. De afstanden zijn dusdanig groot dat het niet lukt om al het aangeboden te kunnen zien. De afwisseling steden en natuur is prima. Nationale parken zijn geweldig. Las Vegas is een echte aanrader. Tip : boek een extra dag zodat je overal heen kan in de stad. De anderhalve dag was voor ons net iets te kort.

Dhr. W - Voorhout
9,0
Toegevoegd op: 11-06-2018

schitterende, intensieve, indrukwekkende 3 weken om nooit te vergeten

In eerste instantie denk je na 2 nationale parken dat de rest wel 'meer van hetzelfde' zal zijn. Think again, ze zijn allemaal anders en de een nog indrukwekkender dan de ander. tips: helicoptervlucht Grand Canyon, Antelope Canyon, Palm Spring aerial tramway,

Dhr. E - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Op tempo langs alle hoogtepunten van de Westelijke VS

-

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-10-2017

Mooie roadtrip ,waarbij alles klopt.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

West-amerika in bijna 3 weken. Druk, maar fantastisch!

Dhr. H - Elst Ut
10,0
Toegevoegd op: 14-10-2017

Een prachtige reis met afwisseling van steden en natuur. Was geen easy going, moesten flink doorriid

Mooie reis met afwisseling van steden en natuur. 21 dagen easy going vonden wij te weinig voor de afstanden, zeker als je graag wandelt en veel wilt zien. In Los Angeles zaten wij in een hotel in Anaheim dichtbij Disneypark, als je daar niet naar toe wilt (geen kinderen)zit je ver weg van Hollywood, santa monica enz.. Wij hebben een Hollywoodtour van Starline geboekt op aanraden van de receptionist van het hotel. Een heerlijke dag gehad en alle bekende hoogtepunten van Los Angeles gezien, dit hadden wij met onze huurauto niet voor elkaar gekregen, een aanrader!

Mw. S - Purmerend
6,7
Toegevoegd op: 05-10-2017

Leuke en zeer uitgebreide reis, maar zeer zeker NIET easy going!

Leuke reis, zeer veel gezien en bekeken, is toch wel een pittig schema ondanks de " easy going" in de naam van de reis ....goede hotels, alles was prima geregeld. Leuke tips in de geleverde reisbeschrijving/routeboek en voldoende mogelijkheden om zelf te bepalen wat je wil gaan doen. Het is aan te raden om de reis thuis al goed voor te bereiden, aangezien er veel mogelijkheden zijn afhankelijk van het tijdstip van de reis sommige dingen dicht kunnen zijn of volgeboekt (Alcatraz, Upper Antilope Canyon), voor veel dingen kun je in NL al kaartjes kopen. Nat. Parkenpas aanrader TIPS: neem de moeite om het Route 66 dorpje Williams te bezoeken (Flagstaff naar Grand Canyon) dit stond helaas niet in de gids maar het was echt leuk om daar even een kijkje te nemen. Boodschappen voor het ontbijt kun je goed halen bij Vons, Trader Joe of Walmart. LET OP! Veel benzinestations rekenen een hogere brandstofprijs als je met pin of creditcard betaalt.

Dhr. S - Breda
8,6
Toegevoegd op: 18-09-2017

.

.

Mw. D - Valkenswaard
8,6
Toegevoegd op: 18-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Spijkenisse
Terug naar boven