21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 21-11-2019

De Grand Canyon die u met uw eigen ogen moet zien.

De outletshop daar zijn spotgoedkoop. Geeft iedereen die in naar Amerika reis de gelegenheid om zo weinig mogelijk mee te nemen en daar hun koffer te vullen met kleding. Koop vooraf ticket voor Alcatres, dit is echt indrukwekkend.

Veer en Marc uit Alphen aan den Rijn
8,7
Toegevoegd op: 28-10-2019

Prima en comfortabele reis om een echt goede indruk te krijgen van Zuid-West USA.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 10-10-2019

Prachtige en overweldigende natuur ...

Tip, meer tijd in Zion NP zou een aanrader zijn ...

7,3
Toegevoegd op: 05-10-2019

Mooie en gave reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 25-08-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 26-07-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 22-07-2019

Best in the West

van tevoren Alcatraz San Francisco boeken en big Bus tour en een Natuurparken pas, te kopen bij elk natuurpark! Deze passen zijn in NL op Marktplaats te krijgen, maar niet bruikbaar, dus oplichterij. Je moet nl behalve de pas en handtekening daarop, je identificeren met je paspoort of rijbewijs. (Dit doen ze om malafide praktijken tegen te gaan) Programma was heel goed, afstanden verantwoord. Prachtige reis en natuur en cultuur afwisselend aan bod

Mevr Van de Vooren
7,7
Toegevoegd op: 21-07-2019

Mooie ervaring met het Wonderlijke Westen van de VS. Deze reis blijft ons zeer positief bij.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mark en Patrick uit Amersfoort
8,3
Toegevoegd op: 09-07-2019

Een mooie reis op een flink tempo in prima hotels

Leuke rondreis die je zelf moet invullen. Plan excursies ruim van te voren en neem voldoende zakgeld mee.

8,3
Toegevoegd op: 22-05-2019

Fantastische reis. Heel veel gezien

Hele mooie reis. Zeer uitgebreide Route beschrijving deze was alleen niet altijd even duidelijk wanneer een park bezocht kon worden. Neem een goede kaart mee en een Tomtom of huur er 1 bij de aitoverhuurder. Je hebt het echt nodig. Wij hebben de parken meestal sochtends vroeg bezocht ivm de drukte. Vooral Zion en Yosemite waren erg druk. Neem een "Amerika is beautifull" anuall card. Die kost USD 80. Deze prijs haal je er zomaar 3 keer uit. Neem een creditcard mee met voldoende limiet. Wij hadden bijna USD 900 aan borgen openstaan voor de hotels en de huurauto. Wij hebben een 2e creditcard op een andere rekening voor de borgen gebruikt om het overzicht te houden.

Anita en Cees, Amstelveen