Privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 02-10-2018

Mooie maar intensieve reis met prachtige natuur

Boek tijdig kaartjes voor bijv. Alcatraz en antilope canyon. Zet thuis alvast hotelsadressen en te bezoeken plekken in je navigatie. Lees andere reisverslagen en zaken op internet. Het boekje van fox bevat gedateerde info en is niet altijd even duidelijk

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-09-2018

Must do! Adembenemend mooi!

Antilope canyon is een must in page, zeker op voorhand boeken!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 25-09-2018

Je kijkt je ogen uit, zo mooi. De basishotels vielen vaak tegen qua ligging, sfeer en onderhoud.

In 21 dagen door 4 staten reizen en alles willen zien, is geen Easy going, maar we hadden het niet willen missen. De uitgestrektheid van de parken, de grootsheid van de natuur... je kijkt je ogen uit. Toch gaan we volgende keer alles zelf regelen, omdat de hotels en het tempo ons regelmatig zijn tegengevallen. De Fox-service vooraf was zeer goed. Op al je vragen krijg je snel en correct antwoord. Tip: koop een koeltas die je kunt vullen met ijsblokjes, voor onderweg. Tip: In de hotelcasinos in Las Vegas wordt nog stevig gerookt. De lobby en restaurants (ontbijt) bevinden zich daar ook. Goed om vooraf te weten als je zelf niet rookt.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 22-09-2018

Goed georganiseerde,geweldige reis die een enorme indruk achterlaat om nog lang van na te genieten.

Mw. L
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2018

Prachtige reis, veel moois gezien in vogelvlucht maar was okay. Wel veel km maar goed te doen.

De kustroute was prachtig, met name de zeehonden en zee-olifanten waren indrukwekkend. Mooie mix van stad en natuur. De canyons waren adembenemend, met name Bryce en Zion. Bij alle canyons zijn shuttlebussen die je naar de mooiste views brengen. Ideaal. De routes zelf zijn ook bepaald geen straf.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 20-09-2018

Heerlijke vakantie gehad. Wel veel rijden, maar met goed plannen en op tijd vertrekken kan je een hoop zien.

Mw. J
9,0
Toegevoegd op: 19-09-2018

Geweldige reis die je de hoogtepunten van het westen laat zien!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 16-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 12-09-2018

Eentje om nooit te vergeten!

Aanrader voor mensen die voor het eerst naar de westkust gaan. Zo krijg je een beeld van het totale aanbod en kan je eventueel een volgende keer zelf selecteren welke plekken je nog een keer of langer wilt bezoeken. Natuurparken: - Grand Canyon - Bryce Canyon - Joshua Tree Park - Yosemite National Park - Death Valley (erg heet en voldoende water meenemen) * Pas op met het maken van foto's/selfies. Blijf op de paden en zoek geen gevaren op. Dit kan je je leven kosten! Steden: - San francisco (Pier 39, Alcatraz moet je ruim van tevoren kaarten kopen, dit is ter plekke al uitverkocht) + Golden Gate Bridge. - Santa Cruz (Boardwalk). - Las Vegas (winkelen, eten, feesten en gokken) + Hooverdam. - LA (Universal Studios, Chinese theater). Een afrader hier is om de 'beruchte' busjes te nemen die je zogenaamd naar huizen van beroemde sterren rijdt. 90% van de verhalen die ze vertellen zijn NIET WAAR! In korte tijd veel zien? Neem een hop-on hop-off!

Mw. K
8,6
Toegevoegd op: 28-08-2018

Een reis om nooit meer te vergeten

Deze reis nu voor de tweede keer gemaakt en nog steeds prachtig! Amerika is een prachtig land... het meest indrukwekkende is de steeds veranderende landschappen. Fox is een betrouwbare en prettige reisorganisatie waarmee we al vaak hebben gereisd!

Mw. van de V
Terug naar boven