Privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Op tempo langs alle hoogtepunten van de Westelijke VS

-

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-10-2017

Mooie roadtrip ,waarbij alles klopt.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-10-2017

West-amerika in bijna 3 weken. Druk, maar fantastisch!

Dhr. H - Elst Ut
10,0
Toegevoegd op: 14-10-2017

Een prachtige reis met afwisseling van steden en natuur. Was geen easy going, moesten flink doorriid

Mooie reis met afwisseling van steden en natuur. 21 dagen easy going vonden wij te weinig voor de afstanden, zeker als je graag wandelt en veel wilt zien. In Los Angeles zaten wij in een hotel in Anaheim dichtbij Disneypark, als je daar niet naar toe wilt (geen kinderen)zit je ver weg van Hollywood, santa monica enz.. Wij hebben een Hollywoodtour van Starline geboekt op aanraden van de receptionist van het hotel. Een heerlijke dag gehad en alle bekende hoogtepunten van Los Angeles gezien, dit hadden wij met onze huurauto niet voor elkaar gekregen, een aanrader!

Mw. S - Purmerend
6,7
Toegevoegd op: 05-10-2017

Leuke en zeer uitgebreide reis, maar zeer zeker NIET easy going!

Leuke reis, zeer veel gezien en bekeken, is toch wel een pittig schema ondanks de " easy going" in de naam van de reis ....goede hotels, alles was prima geregeld. Leuke tips in de geleverde reisbeschrijving/routeboek en voldoende mogelijkheden om zelf te bepalen wat je wil gaan doen. Het is aan te raden om de reis thuis al goed voor te bereiden, aangezien er veel mogelijkheden zijn afhankelijk van het tijdstip van de reis sommige dingen dicht kunnen zijn of volgeboekt (Alcatraz, Upper Antilope Canyon), voor veel dingen kun je in NL al kaartjes kopen. Nat. Parkenpas aanrader TIPS: neem de moeite om het Route 66 dorpje Williams te bezoeken (Flagstaff naar Grand Canyon) dit stond helaas niet in de gids maar het was echt leuk om daar even een kijkje te nemen. Boodschappen voor het ontbijt kun je goed halen bij Vons, Trader Joe of Walmart. LET OP! Veel benzinestations rekenen een hogere brandstofprijs als je met pin of creditcard betaalt.

Dhr. S - Breda
8,6
Toegevoegd op: 18-09-2017

.

.

Mw. D - Valkenswaard
8,6
Toegevoegd op: 18-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Spijkenisse
8,1
Toegevoegd op: 11-09-2017

.

Dhr. W - Groesbeek
10,0
Toegevoegd op: 23-08-2017

Een onvergetelijke ervaring om door zoveel verschillende natuurlandschappen te rijden!

Het was een fantastische ervaring die wij iedereen zullen aanraden! Het bijzondere aan deze reis is dat je door zoveel verschillende landschappen rijdt. Je rijdt van de zee naar de woestijn en van de woestijn naar met sneeuw bedekte bergen. Tijdens het rijden raak je niet uitgekeken! Onze tips: San Fransisco: fietsen over de Golden Gate Bridge en langs de kust. Montery: walvissentocht (gegarandeerd walvissen!) Op weg naar Pismo Beach: zeeolifanten. LA: van tevoren dingen reserveren. Op weg naar Palm Springs: Mission Post San Juan Capistro. Palm Springs: Aerial Tramway (in het donker terug, mooi uitzicht!). Alle Nationale parken zijn mooi! Joshua Tree en Bryce vonden wij het mooist. Grand Canyon: helikoptervlucht! Hele bijzondere ervaring! Anteloppe Upper Canyon, mooi maar druk, er schijnt nog een vergelijkbare Canyon te zijn, net zo mooi, minder druk. Lake Powell is prachtig! Op weg naar Las Vegas: Fire State Park! En nog veel meer....

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 19-08-2017

Zeer gevarieerde reis, veel gezien en beleefd in een relatief korte tijd.

Het was een hele plezierige en gevarieerde reis! Vele 'highlights' bezocht binnen 21 dagen. Een goede combinatie tussen steden en natuur. In San Francisco is het aan te raden om Alcatraz te bezoeken (boek dit van te voren thuis) en over de Golden Gate Bridge te fietsen. De hotels waren over het algemeen goed, schoon en voorzien van een zwembad. Deze reis is ook zeker aan te raden om met tieners te doen. Wij hadden er voor gekozen om ze een aparte kamer in de hotels te geven, dat is ons allemaal zeer goed bevallen.

Dhr. de V - Woerden
Terug naar boven