21-daagse privé rondreis met huurauto Easy Going Het Wonderlijke Westen

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 08-05-2019

Een afwisselende en indrukwekkende reis.

Wij vonden deze afwisselende reis een geweldige ervaring: cultuur in de steden en prachtige decors in de nationale parken. De nationale parken zijn allemaal zeer verschillend qua landschap en echt heel bijzonder. Wij reisden in het voorjaar en vonden dat een heel gunstig tijdstip: meestal nog niet te warm en de natuur is volop in ontwikkeling. De watervallen in Yosemite Parc waren vol van het smeltwater. De reisinfo van Fox is heel volledig.

Walter van de Calseijde uit Breda
8,0
Toegevoegd op: 24-04-2019

Afwisselende en fascinerende reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 23-10-2018

Overweldigende natuur, vriendelijke mensen met Las Vegas als prettige, levendige afwisseling

Er is geen omschrijving ingevuld.

Pander
8,0
Toegevoegd op: 17-10-2018

Een geweldige ervaring en perfecte kijk op de prachtige natuur en het Amerikaanse leven.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 13-10-2018

Natuurparken zijn adembenemend!

Naast de "bekende" parken is de "Valley of fire" absoluut de kleine omweg waard; schitterend is de de weg naar de top (36.487596, -114.533037), mag zeker niet vergeten worden.

8,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Mooie maar intensieve reis met prachtige natuur

Boek tijdig kaartjes voor bijv. Alcatraz en antilope canyon. Zet thuis alvast hotelsadressen en te bezoeken plekken in je navigatie. Lees andere reisverslagen en zaken op internet. Het boekje van fox bevat gedateerde info en is niet altijd even duidelijk

8,7
Toegevoegd op: 28-09-2018

Must do! Adembenemend mooi!

Antilope canyon is een must in page, zeker op voorhand boeken!

8,0
Toegevoegd op: 25-09-2018

Je kijkt je ogen uit, zo mooi. De basishotels vielen vaak tegen qua ligging, sfeer en onderhoud.

In 21 dagen door 4 staten reizen en alles willen zien, is geen Easy going, maar we hadden het niet willen missen. De uitgestrektheid van de parken, de grootsheid van de natuur... je kijkt je ogen uit. Toch gaan we volgende keer alles zelf regelen, omdat de hotels en het tempo ons regelmatig zijn tegengevallen. De Fox-service vooraf was zeer goed. Op al je vragen krijg je snel en correct antwoord. Tip: koop een koeltas die je kunt vullen met ijsblokjes, voor onderweg. Tip: In de hotelcasinos in Las Vegas wordt nog stevig gerookt. De lobby en restaurants (ontbijt) bevinden zich daar ook. Goed om vooraf te weten als je zelf niet rookt.

GR
9,0
Toegevoegd op: 22-09-2018

Goed georganiseerde,geweldige reis die een enorme indruk achterlaat om nog lang van na te genieten.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Lida
9,0
Toegevoegd op: 21-09-2018

Prachtige reis, veel moois gezien in vogelvlucht maar was okay. Wel veel km maar goed te doen.

De kustroute was prachtig, met name de zeehonden en zee-olifanten waren indrukwekkend. Mooie mix van stad en natuur. De canyons waren adembenemend, met name Bryce en Zion. Bij alle canyons zijn shuttlebussen die je naar de mooiste views brengen. Ideaal. De routes zelf zijn ook bepaald geen straf.