28-daagse privé rondreis met huurauto Grand Tour West-Amerika

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

2 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 30-05-2019

Prachtige reis! Vele hoogtepunten. Accomodaties wisselend in kwaliteit.

Tip: Je kunt beter meer tijd besteden aan de minder bekende parken. Daar is vaak net zoveel moois te zien, maar veel minder toeristisch waardoor je het idee hebt dat je soms echt alleen op de wereld bent in deze prachtige natuur. Bijvoorbeeld Yosemite is erg mooi, maar veel en veel te druk. Capitol Reef daarentegen is ook prachtig, maar zoveel rustiger. Tip: Wat wij heel leuk vonden in Monterey was de 17-Mile drive. Dit kost $10,50 en biedt een prachtige weg langs de zee met vele bezienswaardigheden. Deze route staat niet aangegeven in het boekje van FOX.

9,3
Toegevoegd op: 07-05-2019

Prachtig en gevarieerd. Echt een aanrader!

Een van de mooiste dingen die we tijdens deze reis hebben gezien is de voorstelling O van Cirque du Soleil in Las Vegas. Wauw! Wij hadden in Nederland al kaartjes geboekt. Het kost wat, maar dat is het zeker waard. Cirque du Soleil is echt wereldklasse op gebied van theatraal circus. De combinatie van vormgeving, muziek, dans en circusacts is prachtig. Antelope Canyon bij Page vonden we ook erg bijzonder en fotogeniek. Het is wel erg drukbezocht, dus als je de keuze wilt hebben op welk tijdstip je de canyon wilt bezoeken moet je ruim van tevoren boeken. Wij hadden een tour gereserveerd in Monument Valley met iemand van de Navajo stam als gids. Het was erg interessant om zijn verhalen te horen over de omgeving en het leven van zijn stam. Het bleek een privétour te zijn in een comfortabele auto, dus we konden uitgebreid met hem praten. Let wel op de nieuwe tijdzone tov het hotel waar je vandaan komt!

Wilma