7

Privé rondreizen in Verenigde Staten

Fly drive Amerika – Een complete reis in je eigen tempo

Amerika is bij uitstek geschikt om zelf met de auto te ontdekken. Dat is ook de reden dat wij een ruim aanbod hebben als het gaat om fly & drives in Amerika. Voor de fly and drive in Amerika regelen wij de vluchten, de accommodaties, een huurauto en een aantal leuke excursies waar je uit kunt kiezen. Er zijn verschillende routes waar je uit kunt kiezen om Amerika te ontdekken per huurauto. Bekijk de mogelijkheden en ga op ontdekkingstocht in Amerika!

Fly and drive Amerika: ontdek het Westen

Tijdens de fly and drive kun je het Westen van Amerika met een huurauto ontdekken. Dit is een hele populaire reis en dat is niet voor niets zo. De Grand Canyon, Yosemite, Bryce Canyon: stuk voor stuk hoogtepunten van de fly en drive reis. Maar denk ook aan bruisende steden zoals Las Vegas en Los Angeles. Wij kunnen een fly en drive in Amerika zeker aanraden.

Hoogtepunten van de Oostkust

Niet alleen het Westen, maar ook de Oostkust van Amerika kun je met een huurauto gaan ontdekken tijdens een fly drive reis. Een rondreis vol natuur, steden en strand waarbij je met je eigen reisgezelschap en in je eigen reistempo het echte Amerika kunt gaan ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar het Vrijheidsbeeld in het bruisende New York, het Witte Huis in Washington of naar The Sunshine State Florida. Je zult zien dat ieder deel van Amerika weer zijn eigen charmes heeft.

Ontdek de mogelijkheden

In ons aanbod vind je verschillende mogelijkheden voor een fly en drive in Amerika. We hebben een aantal mooie reizen samengesteld waar je uit kunt kiezen. Ook speciaal voor families hebben we fly drives in ons aanbod. De accommodaties zijn kindvriendelijk en we hebben extra leuke excursies voor het hele gezin toegevoegd aan deze reizen. Voor ieder wat wils in ons aanbod en genoeg redenen om Amerika te gaan ontdekken!