Verenigde Staten

Verenigde Staten Privéreizen

Reisafstdanden west amerika

Mark van Hogeloon
10-08-2015 - 16:53 uur
Hallo
Wij zijn ons aan het orient orienteren op rondreizen in west amerika. Nu zien wij dagelijks grote afstanden in km staan. Hoe lang rijd je hier gemiddeld op in amerika? Is het goed te doen als rijden niet je grootste hobby is? Alvast bedankt
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Moon
19-10-2015 - 13:44 uur
Het ligt eraan wat je grote afstanden noemt en hoe lang je gaat reizen. Wij hebben ruim 4 weken in het westen gereisd, maakten dagen van gemiddeld 350 km per dag wat heel goed te doen is omdat je niet zoals in Nederland elke 10 kilometer door een stadje komt. Reizen in Amerika kan heel erg relaxed zijn, behalve bij hele grote steden maar ook dat went wel. Zorg overal voor voldoende brandstof zodat je in afgelegen streken niet zonder komt te zitten. Succes met jullie planning.
RE: Anneke
22-09-2015 - 19:15 uur
Wij hebben al diverse keren gereisd in de USA. In het westen, oosten, zuiden, midden. In het algemeen is het zeer prettig rijden in de USA. Bij Los Angeles is het wel erg druk maar verder is het erg rustig op de weg. Men mag niet al te hard rijden (en daar wordt goed op gecontroleerd) en de huurauto's zijn automaten.


Roadtrip Amerika - Maak een individuele rondreis door de Verenigde Staten

Kies voor het comfort van een volledig georganiseerde individuele rondreis in Amerika. Wij regelen de vluchten, de huurauto en de overnachten. En dat is niet alles, want bij een roadtrip in Amerika hoort ook een zorgvuldig samengesteld roadbook boordevol unieke tips en de mooiste autoroutes. Ontdek het land van de onbegrensde mogelijkheden helemaal in uw eigen tempo! 

Een spannende roadtrip in West-Amerika

Een populaire individuele rondreis in Amerika in ons aanbod is de roadtrip in West-Amerika. En deze is niet voor niets zo populair wat ons betreft. Het wonderlijke westen heeft zoveel moois te bieden! De spectaculaire Grand Canyon zorgt sowieso voor kippenvel. Maar Bryce Canyon is ook natuurwonder met prachtige rotsformaties en kleuren die uw voorstelling te boven gaan. Maar het Westen biedt ook bruisende steden zoals Los Angeles en Las Vegas. Of maak een fietstocht over de Golden Gate Bridge in San Francisco! Het kan allemaal onderdeel uitmaken van een roadtrip in West-Amerika.

Strand, themaparken en natuur

Voor de strandliefhebbers is Florida een aanrader. De stranden van Miami, de spectaculaire themaparken in Orlando en het gezellige Key West: deze autorondreis in Amerika zorgt voor een combinatie van strand, themaparken en gezelligheid. En wij zorgen daarbij voor de comfortabele overnachtingsmogelijkheden in drie- en viersterrenhotels.

Fly-drive Amerika: wat houdt dat in?

Een fly-drive in Amerika bestaat uit een reis inclusief vluchten, een huurauto en hotels. Het is een volledig georganiseerde rondreis in Amerika, waarbij u alleen zelf moet rijden. Een groot voordeel: u kunt alle hoogtepunten van Amerika helemaal in uw eigen tempo bekijken. Wij zorgen daarbij voor de benodigde tips voor de autorondreis in Amerika.

Een onvergetelijke roadtrip door Amerika

Kies voor de individuele rondreis die het beste bij uw wensen aansluit. Onze reizen zijn stuk voor stuk bijzonder en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Liever met een groep op vakantie? Kies dan voor een groepsreis of een singlereis in Amerika. Ga op avontuur en ontdek de veelzijdigheid van Amerika!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven