Verenigde Staten

Verenigde Staten Reisleider

Alcatraz San Francisco

Susanne
11-02-2016 - 19:58 uur
Hallo Hans
Samen met nog andere singles maak ik vanaf 14 mei de reis naar Amerika. Nu hebben wij de excursie naar Alcatraz in San Francisco op het oog. Ik begreep bij een andere discussie dat deze excursie in Nederland geboekt kan worden en verstandig is.
Ik had de vraag, welke tijd kunnen wij het beste dit boeken?? Aangezien er wat activiteiten staat gepland.
Graag zie ik je antwoord tegemoet! Alvast bedankt!
Groeten Susanne
Er zijn 7 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 7
RE: FOX reisleider
22-04-2016 - 16:23 uur
Hoi Rob,

Dat ligt er helemaal aan welke reis je hebt geboekt? Je kan op eigen gelegenheid naar Alcatraz toe op de vrije middag die je in San Francisco hebt. Mocht je er niet uitkomen dan kan je mijn collega's op kantoor vragen op welke datum deze dag precies valt.

Succes!

Groet,
de Reisleider
RE: Rob
20-04-2016 - 20:28 uur
Hoi Hans

Ik zit er ook aan te denken om naar alcatraz te gaan. Ik ga met de reis van 25-07-16 weg klop het dan dat het op dag 16. 9 augustus is om het kaartje te kopen..
Gr Rob
RE: FOX Reisleider
14-02-2016 - 03:13 uur
Hi Susanne,

De official website voor Alctraz is http://www.alcatrazcruises.com/ en de kaartjes kosten dit jaar $31. Er zijn andere websites die meer vragen....die raad ik dus niet aan. Inderdaad, over pas 2 weken kan men de Alcatraz kaartjes voor eind Mei kopen. Die middag na de stadstour en dezelfde avond heeft iedereen vrij om op eigen houtje of met een groep leuke dingen te doen. Dus jullie hebben genoeg tijd! Reken op ongeveer 2 uur. Als het weer mee zit gaan vele mee met de FOX boot excursie naar de Golden Gate Bridge en juist andere reserveren van te voren via de internet kaartjes voor Alcatraz. De dag van de stadstour in San Francisco -en dus de mogelijkheid om Alcatraz te bezoeken- is normaalgesproken de dag voor het vertrek terug naar Nederland.
RE: FOX Reisleider
13-02-2016 - 15:27 uur
Beste Frank,

De gratis begeleide wandeling over de Golden Gate Bridge, tijdens de 18 en 22-daagse reizen wordt hoogstwaarschijnlijk al in de namiddag gegeven, maar dan wel op de dag van aankomst. De volgende morgen staat de stadstour op het programma en die middag heeft iedereen vrij, dus daarom is dat het beste moment voor de Alcatraz of FOX boot excursie. Ik zeg "meestal" omdat het weer in San Francisco niet altijd mee zit. Het kan zijn dat de reisleider besluit om pas tijdens de stadstour een bezoek te brengen aan de Golden Gate Bridge. Dus in in ieder geval heeft iedereen 's middags vrij en dus tijd voor excursies zoals Alcatraz.
RE: Frank
13-02-2016 - 11:45 uur
Beste Hans

Wij hebben een gratis bezoek aan de Golden Gate Bridge gekregen van fox ivm 20 jaar bestaan. Weet jij wanneer deze ingepland gaat worden ivm ons bezoek aan Alcatraz?

Zie onderstaand het bericht van fox.

Groeten Frank

Wij zijn jarig en trakteren!

Onder het motto “FOX 20 jaar JONG” vieren wij ons jubileum. In twintig jaar van een klein reisbedrijfje naar de grootste rondreizen aanbieder van Nederland. We zijn er ontzettend trots op dat we ieder jaar weer duizenden terugkerende en nieuwe klanten mogen verwelkomen, maar we zijn natuurlijk nog lang niet klaar met reizen!

Als u met FOX reist is veel inclusief, dat bent u wellicht van ons gewend. Omdat we dit jaar onze 20e verjaardag vieren, krijgt u nog meer extra’s gratis! We trakteren onze reizigers op jubileum voordeel in 2016, dit betekent dat u bij een groot aantal reizen een bijzondere verrassing cadeau krijgt.

Omdat we erg blij zijn dat u al een mooie reis geboekt heeft voor 2016, krijgt u uiteraard ook deze leuke verrassing. U krijgt van ons een wandeling onder begeleiding van een gids over de Golden Gate Bridge cadeau. Wij wensen u alvast veel reisplezier!

Ps. dit voordeel zal vanaf medio december in uw boeking worden verwerkt door onze reis specialisten. U hoeft hier zelf niets voor te doen!

Met vriendelijke groet,

FOX
RE: Susanne
13-02-2016 - 09:52 uur
Hallo Hans

Bedankt voor je reactie. Dus als wij boeken voor Alcatraz om 3.30 uur in de middag, moet dat allemaal passen??? En dan voor de data 29 mei als ik het goed heb.
We hebben de volgende site voor het boeken https://www.alcatrazislandtickets.com/, deze is goed?
Ik zag dat we nog even moeten wachten, het is nu nog te boeken t/m 12 mei, dus nog ff 14 dagen geduld.
Alvast weer bedankt voor het beantwoorden van de vragen.

Groeten Susanne
RE: FOX Reisleider
12-02-2016 - 21:52 uur
Beste Suzanne,

Alcatraz kan het best geboekt worden op de dag van de stadstour in San Francisco. De stadstour is normaalgesproken over rond 12:30, en 's middags tussen 2 en 3pm staat de FOX optionele Golden Gate Bridge boot excursie op het programma. Ik raad daarom aan om Alcatraz 's middags rond dezelfde tijd te boeken. Kaartjes voor Alcatraz kunnen 3 maanden van te voren worden gekocht via de internet. Wacht niet al te lang met het kopen van kaartjes, want soms zijn die kaartjes al weken van te voren uitverkocht.
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven