Verenigde Staten

Verenigde Staten Reisleider

18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Vertrek: 09-10-2017

Linda
23-08-2017 - 08:25 uur
Hallo,
Wij hadden als groep een paar vragen. De eerste is hoelaat we in los Angeles terug zijn van de optionele excursies. De tweede vraag van hoelaat tot hoelaat duurt de avondtoer in las Vegas. De derde vraag is hoelaat je terug bent van de optionele tour death valley in las Vegas. Voor eventuele shows te bezoeken 's avonds.
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: De FOX Reisleider
25-08-2017 - 10:43 uur
Hallo Linda,

In principe word je vanuit Santa Monica teruggebracht naar het hotel, tenzij jullie aangeven de avond daar te willen besteden. Bespreek het even met mijn collega-reisleider die jullie tijdens de reis begeleidt. Om 19.30 uur een basketbalwedstrijd bezoeken is absoluut mogelijk in combinatie met deze excursie.
RE: Linda
24-08-2017 - 18:48 uur
Hallo,
Het is de bedoeling om inderdaad 1 van de excursies te doen in los Angeles. Moet je vanuit santa monica zelf terug of wordt je terug gebracht en hoelaat ga je anders terug. Wij willen namelijk misschien een basketbal wedstrijd bezoeken om half 8 's avonds.
RE: De FOX Reisleider
24-08-2017 - 09:39 uur
Hallo Linda,

Goed te lezen dat jullie al bezig zijn met de voorbereidingen op deze reis en dat jullie zelfs al onderling contact hebben gehad. Hierbij zal ik jullie vragen puntsgewijs beantwoorden.

Je schrijft 'optionele excursies' in Los Angelas. Betekent het dat jullie beide activiteiten willen combineren? In de Universal Studios kun je zoveel tijd besteden als je zelf wilt, maar doorgaans besteden onze reizigers hier vier uur tot een gehele dag. De excursie naar het Getty Museum en Santa Monica duurt ongeveer vijf uur, maar het is ook heel prettig om aan het einde van de middag in Santa Monica een hapje te eten. Ik zou adviseren om één van beide excursies te kiezen en dan zijn jullie aan het einde van de middag terug in het hotel.

De avondtour in Las Vegas begint aan het begin van de avond (rond 19h00) en duurt ongeveer 3½ uur.

De excursie naar Death Valley duurt circa 6 uur en jullie zijn aan het einde van de dag terug in het hotel. Let wel op dat er minimaal twintig deelnemers nodig zijn om deze excursie doorgang te laten vinden. Momenteel hebben er voldoende passagiers geboekt op de reis, dus als iedereen mee wil naar Death Valley, gata deze activiteit zeker door.
Terug naar boven