Verenigde Staten

Ontdek met ons de Grand Canyon of Yellowstone National Park en bruisende steden als New York en San Francisco.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

18

Rondreizen in Verenigde Staten

Rondreis Amerika - Ga op rondreis door de Verenigde Staten

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Wat deze onbegrensde mogelijkheden zijn? Ontdek het tijdens een rondreis door Amerika. Deze bestemming staat wat ons betreft niet voor niets bij veel mensen zo hoog op het verlanglijstje. Het is een veelzijdige bestemming met bruisende wereldsteden en waanzinnige natuurspektakels. Iedere Amerika rondreis is een groot avontuur! 

Rondreis Amerika Westkust

Een rondreis naar Amerika Westkust is een hele populaire reis met vele hoogtepunten zoals natuurlijk de wereldberoemde Grand Canyon, met uitzichten die daadwerkelijk kippenvel opleveren. De Grand Canyon is zo waanzinnig mooi, dat is bijna niet op foto's vast te leggen. Daarbij kunnen wij de optionele helikoptervlucht van harte aanbevelen. Maar denk ook aan een bezoek aan de filmstudio's in Hollywood en de casino's van Las Vegas. Een groepsreis in Amerika is zo ontzettend veelzijdig!

Rondreis Oost-Amerika

Een rondreis in Oost-Amerika is ook mogelijk, of een groepsreis van Oost naar West Amerika. De hoogtepunten van het oosten bestaan uit wereldsteden zoals New York en Washington, maar ook historische parels zoals Boston en Philadelphia. Of kies voor een gecombineerde reis met Canada en bezoek de wereldberoemde en imposante Niagara-watervallen. 's Avonds worden deze spectaculair verlicht zodat deze ook in het donker bewonderd kunnen worden.

Comfortabele overnachtingen

Comfortabel overnachten is natuurlijk wel fijn tijdens het reizen door Amerika. En daar kun je tijdens al onze rondreizen op rekenen. Wij zorgen voor comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers. Zo kun je goed bijkomen van alle indrukken die je krijgt tijdens de rondreis in Amerika. Bij een aantal rondreizen is een verlenging in New York mogelijk, zodat je extra tijd hebt om deze stad te ontdekken.

Samen met ons reizen door Amerika

Of je nu kiest voor een rondreis in Amerika Westkust, een rondreis in Oost-Amerika of een van de andere reizen, al onze groepsrondreizen naar Amerika worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over Amerika kan vertellen. De reisleider zorgt er altijd voor dat de reizigers volop kunnen genieten tijdens de reis.

Naast groepsreizen in Amerika, bieden wij ook individuele rondreizen met een huurauto en singlereizen met een gezellige groep singles. Boek een Amerika rondreis en ga met ons mee op avontuur!