Groepsrondreis Grand Tour West-Amerika

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

42 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 06-12-2017

uitstekend verzorgde veelzijdige met mooie hoogtepunten voorzien en dus een onvergetelijke vakantie.

Deze vakantie bevat vele hoogtepunten zoals mooie steden, geweldige landschappen tijdens de busrit en de bezoeken aan de diverse natuurparken met elk hun eigen bijzonderheden. De helikoptervlucht boven de grand canyon is wel een topper. Onder de begeleiding van een top reisleidster Sabine hebben wij, mede daardoor, een geweldige veelzijdige vakantie gehad.

Mw. de V - Valkenburg
10,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Prachtige, zeer gevarieerde en verrassende reis!

Niet in het kort samen te vatten. Een land van uitersten! Wat een overweldigende natuurschoon! Mooie en boeiende steden, met Las Vegas als summum oftewel volledig over de top! Ook dat moet je een keer hebben meegemaakt. Alle lof voor de betrokken reisleidster die de reis door haar kennis, ervaring en enthousiasme tot een groot succes heeft gemaakt.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 04-11-2017

Een zeer mooie reis, met elke dag minimaal een hoogtepunt en vele belevenissen.

deze reis kost wat maar je krijgt ook heel veel. Het is een grote belevenis. De steden aan het begin en het einde van de reis is wat je van de USA verwacht, Las Vegas is nog meer over de top als je van TV en films kent. De natuur is overweldigend mooi en afwisselend.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 26-10-2017

Supermooie, gevarieerde reis. Je valt elke dag van de ene verbazing in de andere!

Wij hebben van het begin tot het einde genoten van deze reis! Zeer gevarieerd programma: de natuurparken, telkens weer verrassend anders, maar allemaal onvoorstelbaar mooi. Daarnaast een goede indruk van de verschillende steden en van het leven in Amerika. Tijdens de soms langere busritten waren er steeds weer leuke, interessante onderbrekingen. Hotels waren oké, soms wel wat gedateerd, maar veel meer dan een fris bed en douche heb je tijdens deze rondreis niet nodig. De zeer prettige en deskundige begeleiding van onze reisleidster Sabine maakte deze reis voor ons onvergetelijk en een aanrader voor iedereen.

Mw. B - Mierlo
8,6
Toegevoegd op: 26-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Voorhout
9,5
Toegevoegd op: 26-10-2017

Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Een super reis. Lijkt in eerste instantie duur, maar is elke cent meer dan waard. Zoveel mooie dingen gezien en gedaan. Dingen om nooit meer te vergeten. We zouden de reis zo opnieuw willen doen. Onze reisleidster , Sabine, was heel erg goed. vertelde veel info, regelde altijd alles en was vooral erg enthousiast. Een echte topper! zoveel mooie natuur gezien en dan de afwisseling met de steden was erg goed. Reistempo erg hoog, maar dat kan dan ook niet anders, anders zie je niet zoveel mooie dingen. Een reis om echt aan te raden en eentje om nooit meer te vergeten.

Dhr. K - 'S-Hertogenbosch
3,8
Toegevoegd op: 20-10-2017

Prachtig land, prachtige natuur, geweldige reisleider, onbegrijpelijk slechte locaties van de hotels

Heb genoten van alle fantastische natuurparken en steden die we hebben aangedaan. Het is in potentie een geweldige reis ware het niet dat de locaties van de hotels, op de Queen Mary en in Las Vegas na, bar slecht waren! Mij boeit het aantal sterren niet zo, zolang er een goed en schoon bed en douche zijn. Waar het in deze reis echt helemaal fout gaat zijn de locaties waar wij verbleven, meestal op bedrijventerreinen een flink eind buiten de stad met geen of slechte verbinding naar de bezienswaardigheden die je dan in je vrije tijd zou willen bezoeken. Ook bleken wij op plekken te zitten waar veel zwervers en prostituees zich ophielden! De doorsnee Amerikaan zijn wij in deze hotels niet tegengekomen! Een normaal restaurant was op deze locaties ook onmogelijk te vinden, alleen maar fastfood te krijgen, of als je geluk had een supermarkt! Prijs/kwaliteit gaat volkomen mank! Jammer FOX, dit was dan ook mijn laatste reis met jullie!

Mw. V - 'S-Gravenhage
6,7
Toegevoegd op: 08-10-2017

In vogelvlucht een verrassende indrukwekkende reis,met prachtige natuur en fascinerende steden!!!

De Nationale Parken zijn stuk voor stuk adembenemend,afwisselend met de grote steden LA,San Diego,Las Vegas,San Francisco een gevarieerde reis!!! Bezoek in San Diego het USS Army vliegdekschip,zo gaaf!!!! Ga in Las Vegas niet alleen naar De Strip maar bezoek Fermont Street en San Francisco heeft zoveel te bieden!!!

Dhr. H - 'S-Gravenhage
8,6
Toegevoegd op: 06-10-2017

de reis voldeed aan onze verwachtingen

mooie natuur iedere plaats is anders alles is groot in de VS

Dhr. K - Gingelom
6,7
Toegevoegd op: 05-10-2017

Bijzondere ervaring maar de reis kost teveel voor wat wordt geboden.

Veel mooie indrukken maar de verhouding tussen reistijd en eigen tijd is niet voldoende in balans. Optionele excursies zijn (soms) duur in relatie tot het gebodene.

Dhr. G - Zwolle
Terug naar boven