Verenigde Staten

Verenigde Staten Groepsreizen

17-daagse groepsrondreis Yellowstone en Noordwest-Amerika

Vertrek: 30-08-2018

Mo
01-04-2018 - 14:36 uur
Hoi,
Wij, Marc en Mo, gaan 30 augustus deze reis maken, wie ook? Leuk om van tevoren al contact te hebben? Ik vind van wel:-) Jij ook?

Groetjes M&M
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Mo
30-07-2018 - 09:17 uur
Yep! Tot over een paar weken! Gezellig dat jullie ook meegaan!

Groetjes M&M
RE: Caroliene
28-07-2018 - 18:01 uur
Hoi Mo,

Wij zijn inderdaad vorig jaar naar Ecuador en de Galapagoseilanden geweest, jullie dus ook! Nu op naar Amerika!

Tot over een paar weken.

Groeten Caroliene

Groetjes Caroliene
RE: Mo
24-07-2018 - 14:19 uur
Hee Caroliene, waren jullie vorig jaar ook niet mee naar Equador en Galapagos?
RE: Caroliene Pullen
14-07-2018 - 17:42 uur
Hallo,

Wij gaan ook mee met deze reis. De tijd begint te korten, het is al zo eind augustus. We hebben er veel zin in en zijn erg benieuwd naar dit deel van Amerika.

Groeten Marc, Caroliene en Robert.
RE: Mo
12-07-2018 - 16:10 uur
Ik ben daarstraks door Fox gebeld en ze zijn veranderd van busmaatschappij, komt dus helemaal goed. Ben ook niet anders gewend van Fox!
RE: Joha
10-07-2018 - 00:23 uur
Deze reis gemaakt met vertrekdafum 14juni. Een prachtige reis die ik niet graag had gemist. Helaas was de bus een grote domper op de feestvreugde. Na de eerste dag kregen we een andere bus omdat hij onveilig was. De vervangende bus was een regelrechte ramp: een shuttlebusje dat helemaal niet voor een lange reis geschikt is met een kachel die op tilt was waardoor de rechter voorste helft van de bus met een loeihete kachel zat die niet uitgezet kon worden. Geen gordijnen oid. Dus rechts met ca 40 graden buiten, met de kachel volop aan en in de brandende zon. Dus de airco aan die op volle toeren draaide waardoor de rest van de bus blauw zag van de kou. Met regen alle ruiten beslagen waardoor je niet naar buiten kon kijken. Zo krap dat je met de kniën tegen stoel ervoor zat. Te krap om iets van de vloer te pakken. Dan moest de gene naast je opstaan en het via het gangpad doen. Geen voegensteun, geen netje oid om grijpbare zaken op te bergen zoals een flesje water of een snack, dus daar zat je de hele rit mee in je hand. De reisleidster heeft haar uiterste best gedaan om een fatsoenlijke bus te krijgen maar kreeg te horen dat we het er maar mee moesten doen. Uiteindelijk heeft zij het verwarmingselement uit de bus gesloopt zodat die ellende was opgelost. Verder een stinkend chemisch toilet, die heeft ze schoon gemaakt en van een andere vloeistof voorzien. Naarmate de reis vorderde kreeg het busje er steeds meer moeite mee. Als hij sterk afdaalde zaten we in een benzine of uitlaatstank, de oorzaak hebben ze niet kunnen vinden. Kortom als we een fatsoenlijke bus hadden gehad had deze reis een 9 of een 10 gekregen.
Dus als je de reis nog gaat maken, pas dan op dat je een fatsoenlijke bus krijgt en trek anders meteen aan de bel zodat je niet twee weken als haringen in een tonnetje opgesloten zit in een rijdende sauna met allerlei mankementen. Het busje waarmee wij reisden was van het Turkse merk Temsa. Een gewaarschuwd mens te,t voor tweel
Terug naar boven