Verlenging San Francisco / per nacht

U kunt uw verblijf in San Francisco per nacht verlengen. U verblijft op basis van logies in Hotel Whitcomb (of gelijkwaardig).

Aandachtspunten

  • Indien u verlengt, boeken wij voor u automatisch een transfer. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boekt u de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 

Hotels

Hotel Whitcomb - San Francisco

In de stad van de Golden Gate Bridge ligt het klassieke hotel Whitcomb. Gesitueerd in het centrum van San Francisco en op loopafstand van vele hoogtepunten van de stad. Zo ligt Union Square op 15 loopminuten terwijl het impostante stadhuis van San Francisco op 5 minuten loopafstand ligt.

Het is een stijlvol hotel met een klassieke inrichting en in de lobby hangen grote kroonluchters. Tijdens je verblijf kan je onder andere gebruik maken van het fitness centrum.

Verder bevindt zich in het hotel een Starbucks waar je kan genieten van een lekker kopje koffie of je kan dineren in het sfeervolle Market Grill restaurant. Er zijn tevens een souvenirwinkel, business center en pinautomaat. Wil je liever ergens anders eten dan in het hotel? Dan kan dat onder andere in het hoofdkantoor van Twitter, op drie minuten loopafstand. Hier zit onder andere een foodcourt en een supermarkt op de begane grond met tal van verschillende eetgelegenheden.

De comfortabele kamers beschikken over alle gemakken waaronder wifi, flatscreen televisie, telefoon, haardroger, airconditioning en badkamer met douche en toilet.

 

Prijzen

Prijzen Verlenging San Francisco / per nacht

Prijs vanaf   € 84,- p.p.p.n.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 84,- p.p.p.n.