San Francisco

Hotel Whitcomb

In de stad van de Golden Gate Bridge ligt het klassieke hotel Whitcomb. Gesitueerd in het centrum van San Francisco en op loopafstand van vele hoogtepunten van de stad. Zo ligt Union Square op 15 loopminuten terwijl het impostante stadhuis van San Francisco op 5 minuten loopafstand ligt.

Het is een stijlvol hotel met een klassieke inrichting en in de lobby hangen grote kroonluchters. Tijdens je verblijf kan je onder andere gebruik maken van het fitness centrum.

Verder bevindt zich in het hotel een Starbucks waar je kan genieten van een lekker kopje koffie of je kan dineren in het sfeervolle Market Grill restaurant. Er zijn tevens een souvenirwinkel, business center en pinautomaat. Wil je liever ergens anders eten dan in het hotel? Dan kan dat onder andere in het hoofdkantoor van Twitter, op drie minuten loopafstand. Hier zit onder andere een foodcourt en een supermarkt op de begane grond met tal van verschillende eetgelegenheden.

De comfortabele kamers beschikken over alle gemakken waaronder wifi, flatscreen televisie, telefoon, haardroger, airconditioning en badkamer met douche en toilet.

 

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.