San Francisco

San Francisco is gelegen aan de westkust van de staat Californië in de Verenigde Staten. Het is na Los Angeles, San Diego en San José de vierde stad van Californië. De stad is prachtig gelegen aan een baai. De stad heeft vele beroemde bezienswaardigheden zoals de oude gevangenis Alcatraz dat op een eiland voor de kust ligt, de Golden Gate brug, Fisherman’s Wharf en Union Square.

14

Rondreizen in San Francisco

Rondreis San Francisco - Ontdek deze stad met vele gezichten

Een rondreis in San Francisco is niet in één zin te omschrijven. Er is zoveel te zien en te doen, dus je hoeft je hier sowieso niet te vervelen. San Francisco is een hele relaxte stad met aardige en behulpzame mensen. Je zult je hier meteen thuis voelen! En tijdens de San Francisco rondreizen bieden we diverse excursies zodat je de stad met haar vele gezichten goed kunt leren kennen.

Ontdek San Francisco

Bekend van San Francisco is natuurlijk de Golden Gate Bridge. En wat is er nu leuker dan een fietstocht te maken over deze bekende brug? Het is mogelijk tijdens de reis in San Francisco die je met ons maakt. Maar we bieden ook een stadstour waarbij je alle bekende gedeeltes van San Francisco leert kennen, van Fisherman's Warf tot Twin Peaks en de beroemde City Hall. En waan uzelf even in Oosterse sferen in China Town. Je ziet het al, een San Francisco reis is ontzettend veelzijdig!

Reis met ons naar San Francisco

De verschillende rondreizen naar San Francisco uit ons aanbod bieden de mogelijkheid om deze stad echt goed te leren kennen én worden vaak gecombineerd met andere leuke steden en gebieden in Amerika. Wij zorgen voor een complete reis, inclusief overnachtingen en excursies. Wacht dus niet langer!