18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

133 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,3
Toegevoegd op: 21-06-2019

Een slechte start maar uiteindelijk wel de moeite waard

Doe de helikopter vlucht over de grand canyon dat is iets dat je perspectief veranderd. Het gaat heel rustig dus geen vrees.

Bert
9,0
Toegevoegd op: 15-12-2019

Een bijzonder mooie reis. Alle bezienswaardigheden gezien. Onze reisleidster Tanja was geweldig.

Wel een intensieve reis, maar daardoor veel gezien. Helikopter vlucht is een aanrader. Bryce Canyon vond ik erg mooi. En ook de parken. Door de excursies wordt het wel een dure reis, maar zeker de moeite waard.

7,7
Toegevoegd op: 26-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 12-10-2019

Een fantastische reis om nooit te vergeten!

Een geweldige reis met een fantastische reisleidster en buschauffeur. Ongelooflijk veel moois gezien in korte tijd. De hoogtepunten voor mij waren Monument Valley en Bryce Canyon. Ik ben heel blij dat ik de verlenging had geboekt, waardoor ik meer tijd in San Francisco had.

Reinier
9,0
Toegevoegd op: 11-10-2019

Heerlijke reis, veel gezien, voldeed 100% aan mijn verwachtingen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Gretha.
8,3
Toegevoegd op: 10-10-2019

Mooie reis, zeker de moeite waard om te maken

Een mooie reis, met de juiste afwisseling tussen steden en nationale parken. Alcatraz is zeker een aanrader om te bezoeken in deze reis.

9,0
Toegevoegd op: 09-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-10-2019

Voor altijd in mijn herinnering als een fantastische reis!

Wat een fantastische reis door een prachtig deel van Amerika! De reisintensiviteit ligt hoog, maar hierdoor heel veel mooie dingen kunnen zien. Afwisselend genoten van mooie steden en prachtige natuur (San Francisco en Bryce Canyon steken er voor mij persoonlijk bovenuit!) Tanja was een fijne reisleidster en Larry een relaxte, fijne chauffeur. Echt een reis om nooit meer te vergeten. Ik zal deze reis zeker aanbevelen!

KB
8,7
Toegevoegd op: 05-10-2019

Highlight quaranteed

De reis was veel minder intensief dan dat ik vooraf dacht. Half 9 met de bus vertrekken en om ong 5u weer in hotel. Je ziet ongelooflijk veel en bent zeker van alle highlights. Deze reis zit daarom qua route geweldig in elkaar. Persoonlijk had ik meer tijd gewild op sommige plaatsen. Reisleider Tanja was een toffe gezellige vrouw. Boek deze reis niet als je wilt besparen op kosten. Reken 1000 - 1500 euro extra voor hetgeen je uitgeeft. Helikopter tour over de Grand canyon moet je zeker gedaan hebben. Waanzinnig!

Liz
7,7
Toegevoegd op: 04-10-2019

Fantastische ervaring, de belangrijkste hotspots van het Westen gezien in korte tijd

Vrij intensieve reis, maar prima te doen!