18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

131 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 03-08-2018

In een korte tijd zoveel moois zien is onvergetelijk, de reisleidster was kers op de reis.

de wandeltrip door Brice Canyon was zo mooi, die kleuren en er tussen door lopen het leek wel een film.

Henriette
8,3
Toegevoegd op: 03-08-2018

Schitterende rondreis door West-Amerika, moet je eens in je leven gedaan hebben !

Dit is een fantastische reis door een schitterend gebied. De reis heeft een mooie afwisseling tussen stadsbezoek en natuurparken. Sommige reisdagen zijn lang, maar er zijn altijd tussenstops, waar je ook weer iets kunt bekijken. De natuur in West-Amerika is schitterend, ongelooflijk dat zoveel moois daar te zien is. Los Angeles is gauw bekeken, Hollywood en Beverly Hills zijn erg leuk om te ervaren. Las Vegas en San Francisco zijn toppers. In juli liggen de temperaturen erg hoog, maar je kunt altijd verkoeling zoeken in de bus/het openbaar vervoer of gebouwen. San Francisco was in tegenstelling tot alle andere bestemming erg koel, dus een jas is daar wel lekker. Er zit geen ontbijt/diner bij en Amerika is erg prijzig ! Je kunt vaak wel inkopen doen bij de supermarkt. Tot slot, als je Loes hebt als reisleider, prijs je gelukkig ! Loes is een topper ! Loes, bedankt voor deze geweldige 18 dagen !

Edith
7,3
Toegevoegd op: 03-08-2018

Prachtige reis om te maken!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 02-08-2018

Van levendige steden tot prachtige natuur. Niet voor niets heet deze reis het beste van het westen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 02-08-2018

Mooie plekken, lieve mensen en bijzondere ontmoetingen. Kortom, een top ervaring!

Mooie reis! Het was mijn eerste groepsreis. Eerste dag een beetje onwennig en spannend. Daarna veel gelachen en nieuwe vrienden opgedaan tijdens een hele mooie rondreis. Wat wil je nog meer! Reisleidster Loes was helemaal top! Houd er rekening mee dat je na het boeken nog geld kwijt bent aan eten (ontbijt/lunch/avond) en diverse excursies. Jeeptour in Moab en Vegas nighttour hadden wat mij betreft in de prijs inbegrepen/verwerkt mogen zijn (tip voor Fox). Toegang parken is wel in prijs inbegrepen. Overweeg of je een kamer voor jezelf wilt. Is niet nodig, maar ik vond het wel fijn.

Maarten
9,3
Toegevoegd op: 01-08-2018

Een reis waar je niet raakt uitgekeken!

Als je denkt dat het niet beter kan worden op deze reis dan heb je het mis. Deze reis kent een goede afwisseling van natuur en stad. Amerika heeft mij echt verrast! De 18 dagen zijn voorbij gevlogen. Met dank aan onze geweldige reisleidster Loes en buschauffeuse Laura. Een gouden duo! Het is een prijzige reis maar het is het waard geweest! Ook de optionele excursies zijn zeker aan te raden, maar houd er wel rekening mee dat deze excursies niet bij de prijs inbegrepen zijn.

Niels
9,0
Toegevoegd op: 01-08-2018

Onvergetelijke ervaring met een fantastische groep

Er is geen omschrijving ingevuld.

Sascha
7,7
Toegevoegd op: 01-08-2018

Supergave reis, iedere dag weer een andere breathtaking view en in bus veel uptodate info, top dus!

Onwijs veel gezien, dankzij actieve en fitte groep er vaak net iets meer uit kunnen halen. Mede dankzij flexibele, professionele en enthousiaste reisleiding Loes, topchauffeur Laura en de supergezellige groep werd het een reis om nooit te vergeten. Tips; bezoek een club in Vegas (evt vooraf kaarten bestellen), huur een Limo met een groep, en ga er eten in het Wynn (grootste buffet ever en megaluxe in prachtige ambiance).

Maaike
8,0
Toegevoegd op: 01-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 01-08-2018

Verrassende Verenigde Staten

Er is geen omschrijving ingevuld.

Stefan