18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

133 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 26-06-2018

niet te omschrijven met woorden, een echte prachtige beleving.

kortom prachtig, adembenemend. Iedere dag iets totaal anders, steeds onbeschrijfelijk hoe prachtig de natuur is en hoe klein de mens is.

piee
10,0
Toegevoegd op: 23-06-2018

Het was een zeer gave, mooie en gezellige reis! Echt een top vakantie!

Het was een super reis! Veel gezien, gedaan en zeker de moeite waard! Het was genieten :)

9,0
Toegevoegd op: 22-06-2018

Indrukwekkend West-Amerika met vele highlights

De Beste van het Westen reis is een echte aanrader waar je van vele highlights kan genieten. Hier besef je de grootsheid pas goed! Prachtige vergezichten, aardig wat kilometers en een vol programma maar daardoor zie en beleef je ontzettend veel. Wij hadden het geluk met Loes als geweldige reisleidster/gids (mijn #1 reisleidster van meer dan 20 reizen dat zegt wel iets) en Julien als onze geweldige chauffeur in een keurige onderhouden en comfortabele bus; samen vormden zij een topteam. Alle excursies zijn zeer aan te raden. Het is een prijzige reis, maar hou hier van tevoren qua voldoende zakgeld rekening mee want op de excursies zou ik zeer zeker niet bezuinigen. De helicopter vlucht bij de Grand Canyon is ook echt een must do! Een prachtige rondreis in combi met geweldige begeleiding en een gezellige reisgroep maken het weer een reis waar ik met een grote glimlach aan terugdenk. Travel is the only thing you buy that makes you richer!

Kim
9,0
Toegevoegd op: 22-06-2018

Het was een super mooie reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 21-06-2018

Het was een prachtige reis,veel mooie dingen gezien,Loes de reisleidster was geweldig.

Amerika heeft mij verrast,wat een mooi land. Het programma zit vol maar het was goed te doen. Mooie afwisseling van natuurparken en grote steden. Reisleidster Loes is geweldig,een feestje om elke dag met haar op pad te gaan.

H.Duijst uit Bunschoten
8,7
Toegevoegd op: 21-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Rob
7,3
Toegevoegd op: 20-06-2018

goed

jammer, geen hulp bij dragen bagage in hotels, ik ben 73 jaar, kreeg wel hulp van reisleidster. TOP. Ik heb veel gereisd en dit nog nooit meegemaakt.

mevrouw Voorn
9,0
Toegevoegd op: 20-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 20-06-2018

Geweldige reis, leuke en hulpvaardige reisleidster en chauffeur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 20-06-2018

Een geweldige reis met een fraaie afwisseling tussen Amerikaanse natuur en de stedelijke cultuur!

Tijdens deze reis worden een aantal mooie natuurparken bezocht waar fraaie wandelingen gemaakt worden (al of niet onder begeleiding van de lokale reisleider). In contrast hiermee staan dan weer de stedelijke gebieden die bezocht worden (met als bijzonder stedelijk hoogtepunt dan toch Las Vegas), en als fraaie afsluiting een bezoek aan San Fransisco met de Golden Gate Bridge. Al met een hele mooie reis!

Gert