18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

131 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Een fantastich land, leuke groep. Bij elkaar een super vakantie

Een geweldige vakantie gehad. De reisleidster tanja had alles super goed voorbereid en stond altijd voor je klaar als er wat aan de hand was. Het hoogtepunt van de reis was er niet. Het waren namelijk alleen maar hoogtepunten. Echt een super vakantie gehad die lang mijn gedachtes zal blijven.

Pascal
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Onvergetelijke en mooie reis!

Deze reis is een leuke manier om het beste van het westen te bewonderen! Vooral van de nationale parken was ik erg onder de indruk met name Monument Valley. Daarnaast is ook de helikoptervlucht over de Grand Canyon echt een aanrader!! De spookhotels vond ik wel een beetje spannend maar je bent toch weer een ervaring rijker.

LJ
9,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Hey was een geweldige mooie reis, erg veel gezien echt een aanrader!

Deze reis is echt een aanrader. Mooie natuur afgewisseld met steden als LA Las vegas en San Franscico maakt deze reis tot een geweldig avontuur. Soms zijn de hotels wat afgelegen, maar dat maakt t progamma wel goed. Erg leuke reisleiding en chauffeur gehad. Gewoon een top vakantie gehad!!!

Giel
8,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

top reis met mooi locaties

mooi reis met mooi locaties

9,0
Toegevoegd op: 02-10-2019

Geweldige afwisselende reis met adembenemende uitzichten.

* Wanneer je in San Francisco bent, is het zeker een aanrader om de ferry naar Alcatraz te nemen (van te voren boeken). * Bij de Grand Canyon is het zeker de moeite, en de kosten, waard om een helikoptervlucht te doen. * Bij Bryce Canyon raad ik ook zeker aan om een van de wandeling te doen. Geweldige uitzichten. Onvergetelijke vakantie gehad met een fantastische groep!

Marloes
8,7
Toegevoegd op: 01-10-2019

Nog wen keer!?

Neem een zonnebril mee naar Death Valley.

Eric ui Groningen
8,0
Toegevoegd op: 01-10-2019

Snel maar super indrukwekkend!

De reis was zeer indrukwekkend. Heel veel gezien, gezien de 18 dagen soms te snel bij plekken weg. Maar dat wist je als je dit boekte. Absoluut een aanrader voor mensen die een grote samenvatting van het westen wil.

Lutke
8,3
Toegevoegd op: 29-09-2019

Fantastische reis met veel hoogtepunten.. écht het beste van het westen USA!

Bryce Canyon is echt fantastisch, mede omdat je zelf trails kunt lopen in de canyon. De Grand Canyon is ook adembenemend en de helicoptervlucht echt een aanrader. Het reistempo ligt hoog, maar dan zie je ook wat. :) En in San Francisco is fietsen over de brug ook een aanrader! Kortom een onvergetelijke reis.

7,3
Toegevoegd op: 27-09-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 27-09-2019

Intensieve maar meer dan prachtige rondreis!

Er is geen omschrijving ingevuld.