18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

131 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Een onvergetelijke ervaring!

Geweldige ervaring. Veel gezien. Doe vooral mee aan de optionele excursies.

Jacqueline
7,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Nvt

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Fantastisie rondreis

Vooral de grand canyon, bryce canyon, yosimite en san Francisco waren erg mooi. De helikoptervlucht is gaaf en moet je ook zeker doen!

8,7
Toegevoegd op: 14-06-2019

Prachtige, onvergetelijke reis

Een hele uitgebreide reis waarin je de mooiste plekjes van West Amerika ziet. De afwisseling nationale parken en grote steden is top. Echt een aanrader deze reis! Tip; twijfel niet over de helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Zeker doen!

8,7
Toegevoegd op: 13-06-2019

Fantastische reis/ervaring.

Goed programma met vele hoogtepunten, reistempo ligt hoog maar dat moet ook wel. Echter als de tijd/ligging van de hotels efficiënter waren ingericht, dan had er meer uit de reis gehaald kunnen worden. De lange helikoptervlucht is echt een aanrader, net zoals de jeeptour in Monument Valley.

Bobby
8,3
Toegevoegd op: 12-06-2019

Adembenemende landschappen; het westen van de USA in al zijn grootsheid.

De helicoptervlucht boven Grand Canyon is een must-do. Ook de tocht door Monument Valley is een aanrader! Breng in San Fransisco zeker een bezoek aan Alcatraz! Zeer indrukwekkend.

Robert
8,0
Toegevoegd op: 12-06-2019

Het was een geweldige reis met veel afwisseling

Het is de moeite waard om het beste van het westen te boeken!!

Anoniem
7,0
Toegevoegd op: 12-06-2019

prachtig land, een ervaring rijker

Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas en Yosemite waren naar mijn mening de hoogtepunten van deze reis.

8,3
Toegevoegd op: 12-06-2019

Een intensieve mooie reis die ik niet snel zal vergeten

LA,viel wat tegen, maar wat daarna kwam, de parken, was heel mooi. Las Vegas is vooral leuk voor casinoliefhebbers. San Francisco is een perfecte afsluiting van de reis.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 12-06-2019

Amerika is een fantastisch mooi land

De natuur in Amerika is overweldigend mooi en dan is het nog maar een klein stukje. De reis is intensief, maar je ziet zo veel mooie dingen. Zeker de moeite waard. Het allermooiste vond ik de Grand Canyon, daar sta je met je mond vol tanden en geloofd niet dat al dat moois waar is.

Patricia