18-daagse single groepsreis Beste van het Westen

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

133 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 15-06-2019

mooie indrukwekkende reis

mooie reis met erg veel afwisselende landschappen. De natuur en alle parken die je bezoekt is in een woord "waanzinnig" We waren met een leuke gevarieerde groep mensen. De meeste hotels liggen helaas erg afgelegen en zijn veelal gedateerd, in de buurt van de meeste hotels is weinig te doen en ben je aangewezen op het eten in het hotel of je moet een taxi pakken.

9,0
Toegevoegd op: 14-06-2019

Een intensieve maar super mooie reis!

Een hele intensieve drukke reis maar zeker de moeite waard! Sommige hotels konden wel wat dichterbij... Super mooie natuurparken. De helikoptervlucht & alcatraz zijn zeker een aanrader! Mijn hoogtepunten zijn toch wel de Grand Canyon, Yosemite, Las Vegas en San Francisco

Angelique
9,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Een onvergetelijke ervaring!

Geweldige ervaring. Veel gezien. Doe vooral mee aan de optionele excursies.

Jacqueline
7,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Nvt

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 14-06-2019

Fantastisie rondreis

Vooral de grand canyon, bryce canyon, yosimite en san Francisco waren erg mooi. De helikoptervlucht is gaaf en moet je ook zeker doen!

8,7
Toegevoegd op: 14-06-2019

Prachtige, onvergetelijke reis

Een hele uitgebreide reis waarin je de mooiste plekjes van West Amerika ziet. De afwisseling nationale parken en grote steden is top. Echt een aanrader deze reis! Tip; twijfel niet over de helikoptervlucht boven de Grand Canyon. Zeker doen!

8,7
Toegevoegd op: 13-06-2019

Fantastische reis/ervaring.

Goed programma met vele hoogtepunten, reistempo ligt hoog maar dat moet ook wel. Echter als de tijd/ligging van de hotels efficiënter waren ingericht, dan had er meer uit de reis gehaald kunnen worden. De lange helikoptervlucht is echt een aanrader, net zoals de jeeptour in Monument Valley.

Bobby
8,3
Toegevoegd op: 12-06-2019

Adembenemende landschappen; het westen van de USA in al zijn grootsheid.

De helicoptervlucht boven Grand Canyon is een must-do. Ook de tocht door Monument Valley is een aanrader! Breng in San Fransisco zeker een bezoek aan Alcatraz! Zeer indrukwekkend.

Robert
8,0
Toegevoegd op: 12-06-2019

Het was een geweldige reis met veel afwisseling

Het is de moeite waard om het beste van het westen te boeken!!

Anoniem
7,0
Toegevoegd op: 12-06-2019

prachtig land, een ervaring rijker

Grand Canyon, Bryce Canyon, Las Vegas en Yosemite waren naar mijn mening de hoogtepunten van deze reis.