Single groepsreis New York, Washington & de Niagara Watervallen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 21-06-2018

Een reis naar New York om nooit te vergeten.

We hadden een super gezellige groep. De dagen vlogen voorbij. Voor mij was de stad New York het hoogte punt van de reis. Ik had nog wel meer dagen in New York willen blijven. Het herdenkingsmonument bij Ground Zero is mij het meeste bij gebleven. Hier moet je absoluut naar toe gaan als je in New York bent.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-06-2018

een hele goede manier om kennis te maken met desbetreffende steden

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-06-2018

Een super geweldige ervaring rijker

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 18-06-2018

Alles eruit gehaald wat er in zat! Veel gezien en gelopen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-06-2018

Vermoeiend maar helemaal tegek. Echt aan te raden!

Perfecte mogelijkheid om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van Oost Amerika. Druk maar leuk en afwisselend programma en je zit veel in de bus, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug ! Prachtige reis !!

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 17-06-2018

mooie reis

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 17-06-2018

In alle opzichten was het een vakantie met geweldige mensen en onvergetelijke momenten!

New York is een enorm indrukwekkende stad. De hoge wolkenkrabbers, de talrijke bezienswaardigheden en de sfeer in de stad zijn bijna sprookjesachtig. Je leeft voor even in een film. Een echte aanrader vind ik de Niagara Falls. De watervallen zijn adembenemend mooi! Het stadje eromheen lijkt Las Vegas in het klein. Je ziet overal lichten, casino's en barretjes. Het is een ware kermis voor een echte levensgenieter. Ook Toronto vond ik prachtig. Een bruisende stad die enorm in opkomst is. Vanuit de CN Tower heb je een geweldig beeld over de stad. De Empire State Building in New York vond ik ook een ervaring op zich. Je gaat naar de 80ste verdieping, waar je vervolgens beseft hoe groot de stad is met de vele wolkenkrabbers. Daarnaast waren Washington en Philadelphia ook prachtige steden. In Washington hadden we vrije tijd die we hebben ingevuld met een baseball wedstrijd (Nationals - The Giants). Ook een echte aanrader voor de liefhebber!

Dhr. O - Oisterwijk
10,0
Toegevoegd op: 17-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 17-06-2018

Oostkust van VS is geweldig

Oostkust van VS is echt geweldig. NY, Washington en Philadelphia. NY is een drukke stad met hoge gebouwen. Bizar en mooi. Empire State building is echt geweldig. Mooie uitzicht vanuit de toren. De boottocht van 1,5 uur raad ik iedereen aan. Dan zie je de gebouwen en de bruggen van NY. Uiteraard ook Lady Liberty. Alleen zou ik niet langer dan 1,5 uur nemen. Eigenlijk te weinig dagen NY. Helaas kon ik niet Wall Street, China Town en Little Italy bezoeken. Washington was ook geweldig. Memorial was erg indrukwekkend en de gebouwen van Memorial en Abraham Lincoln. Philadelphia was leuk. Rocky Statue bezocht en foto's gemaakt. Niagara wattervallen in Canada was mooi en indrukwekkend. Stad Niagara is net een kleine Las Vegas. Genoeg te doen. Lekker eten, casino, kermis en leuke café en bars. Toronto vond ik wel ok. Mooie natuur omheen maar de stad zelf is niet geweldig. Ik vond de hotels hygiënisch. Restaurants in VS en Canada zijn geweldig!

Dhr. S - Nijmegen
8,1
Toegevoegd op: 10-06-2018

Een geweldige ervaring om alle hoogtepunten te zien in een leuk maar druk programma.

Het was een hele geweldige rondreis om in een korte periode heel veel te zien. Leuk om te beginnen in Central Park en daar het mooie en rustige park te bezoeken wat heel fijn was om daar ook de laatste dag te ontspannen. Het was een bijzonder ervaring in New York een broadway show te bekijken dat is echt een hele belevenis. Het is heel handig om een credit kaart aan te schaffen voor deze reis. Ook heel leuk om nog naar Toronto te gaan en daar de CN tower op te gaan en het mooie uitzicht van bovenaf te bekijken. In de plaats van Philadelphia was niet bijzonder veel te doen maar de Philly Cheese Steak was wel lekker alleen teveel om alles op te eten. De Niagara Watervallen waren geweldig om te bezoeken alleen was de stad waar wij in verbleven wat aan de mindere kant omdat er niet heel veel te beleven was. Het is prima om met de metro te reizen en zo naar de Brooklyn Bridge te gaan en daar de geweldige skyline te zien!

Dhr. M - Soest
Terug naar boven