Single groepsreis New York, Washington & de Niagara Watervallen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

39 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 17-09-2017

T was geweldig.

9/11 museum in New York is zeer indrukwekkend. Ik vind dit een echte aanrader.

Mw. L - Huissen
8,6
Toegevoegd op: 16-09-2017

Geweldige reis, alle highlights in korte tijd gezien!

Mw. B - Utrecht
10,0
Toegevoegd op: 14-09-2017

Veel gezien in een korte tijd.

Een mooie reis waarin je op korte tijd veel kunt zien van de VS. Een ideale reis om de VS te ontdekken in een korte tijd. Door deze reis heb ik een goed beeld kunnen krijgen wat ik in de toekomst wel/niet wil zien.

Dhr. T - Bergen Op Zoom
9,5
Toegevoegd op: 13-09-2017

Indrukwekkend en onvergetelijk

Dhr. L - Vledderveen
9,0
Toegevoegd op: 12-09-2017

Een fantastische ervaring!

Dhr. V - Nijmegen
8,1
Toegevoegd op: 11-09-2017

Bijzondere reis waarbij je in korte tijd in hoog tempo veel highlights krijgt te zien!

Maak je geen zorgen deze singlereis is echt leuk. Je krijgt ontzettend veel te zien en hoeft je geen moment te vervelen. Ga bij aankomst direct naar de tkts op times square voor goede kaartjes met 50% korting voor dezelfde avond. Bezoek de empire state building bij nacht en ga in de zomer een gratis openlucht film kijken in bryant park (neem je handdoek van het hotel mee om op te zittem). Ga ook zeker met de staten island Ferry (ook gratis) voor een prachtig uitzicht op de skyline van Manhattan en loop bij zonsondergang op de brooklyn bridge van brooklyn naar Manhattan. Je kan daarvoor de metro pakken naar brooklyn. Tot slot; amature night in the apollo theatre in harlem is ook fantastisch!

Mw. van Z - Loosbroek
9,5
Toegevoegd op: 10-09-2017

Geweldige maar vermoeiende rondreis

Absoluut een unieke ervaring. In 8 dagen zie je 5 verschillende steden en talloze typisch Amerikaanse plekjes tijdens de routes. Alles is geregeld, het enige wat je zelf hoeft te doen is zorgen dat je op tijd op de afgesproken plek staat. Reisleidster was een leuke en ervaren toevoeging aan de reis.

Dhr. F - Hilversum
10,0
Toegevoegd op: 10-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Ronse
8,1
Toegevoegd op: 10-09-2017

Veel indrukken van de oostkust opgedaan in korte tijd, maakt wel dat het een vol reisprogramma is.

Mw. P - Geleen
9,5
Toegevoegd op: 10-09-2017

Geweldige reis, hoog tempo, genoten!

Geweldige reis. We boften met de groep en reisleidster Nicky was een topper! Het reistempo ligt zeer hoog, in korte tijd wordt heel veel gedaan. Vroeg op, lange dagen, heel veel indrukken en informatie. Washington en New York waren fantastisch met oa prima georganiseerde stadstours. Alle highlights komen voorbij. Een zeer uitgebreide stedentrip met veel achtergrond informatie. De Niagara falls vond ik erg tegenvallen, daarbij was de reisafstand om er te komen enorm. Het dagtripje naar Toronto maakte een hoop goed, desondanks zou ik dit onderdeel uit de reis halen. Iets meer (vrije) tijd in Washington en NYC in plaats hiervan, of een stukje natuur dichterbij deze steden, kunnen prima in de plaats van de Niagara falls. Grote touringcar voor onze 22 man was erg prettig, de hotels waren (op de Niagara falls na) prima! Ik zou deze reis zeker aanraden!

Mw. T - Dordrecht
Terug naar boven