Single groepsreis New York, Washington & de Niagara Watervallen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

35 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 05-10-2018

Een fantastische reis met een fantastische groep en een fantastische reisleidster!

Het was een fantastische reis. Alles was supergoed geregeld. We hebben heel veel gezien in een korte tijd, dankzij de geweldige buschauffeur die ons overal naar toe bracht en een reisleidster die enorm enthousiast was en alles tot in de details had geregeld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 04-10-2018

Super ervaring !

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-10-2018

Super programma. Veel gezien in korte tijd

De gids kon heel veel vertellen over de geschiedenis van de bezienswaardigheden. De avondtour door Washington was zeer de moeite waard en ook echt een aanrader. Tip: bezoek empire statebuilding rond etenstijd, dan heb je geen lange wachttijden.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 02-10-2018

Top locaties met een top reisleider en een super leuk gemixde groep.

Pak alle excursies mee. De toevoeging van 2 extra dagen vond ik erg lekker om te doen. Even op eigen tempo NY ontdekken.

Dhr. W - Arnhem
8,6
Toegevoegd op: 01-10-2018

Een onvergetelijke ervaring, topreis!

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 01-10-2018

Goede reis

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 30-09-2018

Een geweldige vakantie met een erg leuke reisleider! Je ziet van alles in een korte tijd. Aanrader!

Onze reisleider maakte de vakantie extra leuk. Ze was erg betrokken bij de groep en wist van alles te vertellen. De steden zelf zijn super om te bezoeken en genoeg vrije tijd om zelf op pad te gaan. Ik raad deze vakantie zeker aan!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2018

Geweldige ervaring, vermoeiend maar een super mooie eerste indruk van de Oostkust van de VS.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2018

Geweldig! Zowel de locaties , de groep onze reisleidster en bus chauffeur!

NYC een geweldige stad die je nooit meer zult vergeten!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 30-09-2018

Werkelijk fantastisch!

Nu een dag terug en ontzettend genoten van deze reis! Deze steden en Niagara moet je echt gezien hebben. Onze gids Riana was fantastisch, ze heeft enorm veel kennis en door haar enthousiasme en flexibiliteit had iedereen het naar zijn zin. Een echt mensen-mens. Een dag langer in NY had wat mij betreft gemogen. Hotels niet altijd even schoon maar wel op toplocaties en dat is zeker ook iets waard. Reis is zeer aan te bevelen!

Anoniem
Terug naar boven