10

Rondreizen in West-Amerika

Rondreis West-Amerika – De moeite waard!

Een rondreis in West-Amerika is een reis die tot nu toe al veel mensen gemaakt hebben. Maar dat maakt deze reis zeker niet minder de moeite waard. Als je op zoek bent neer een rondreis met veel afwisseling qua natuur en steden, dan kunnen wij onze rondreizen in West-Amerika zeker aanraden. Ontdek de hoogtepunten van het westen tijdens deze fantastische rondreis.

Van de Grand Canyon tot Las Vegas

Tijdens de rondreis aan de Westkust van Amerika kun je een bezoek brengen aan bekende steden zoals Los Angeles en San Francisco. Maar de rondreizen in West-Amerika brengen je ook naar de machtige Grand Canyon. Je zult werkelijk kippenvel krijgen bij het zien van de Grand Canyon. Zo mooi dat dit gevoel niet op camera vast te leggen is. Maar tijdens de rondreis in West-Amerika kunnen we zeker ook aanraden om een bezoek te brengen aan het hysterische Las Vegas waar alles kan en mag.

Rondreizen op jouw manier

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het om reizen gaat. West-Amerika is ideaal om op eigen gelegenheid te verkennen met een huurauto. Daarom bieden we de mogelijkheid voor een complete autorondreis in West-Amerika, waarbij alles inbegrepen zit. Wij regelen de vluchten, de overnachtingen, excursies en natuurlijk de huurauto voor de autorondreis. Maar wij bieden ook groepsreizen in West-Amerika. Met een groep en onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider ontdek je alles over dit gedeelte van Amerika.

Ontdek ons aanbod

Er zijn dus meerdere mogelijkheden als je West-Amerika met een rondreis wilt ontdekken. Kies de route en de manier van reizen die je het meeste aanspreekt. Keuze gemaakt? Dan regelen wij vervolgens de rest zodat je optimaal kunt genieten van de rondreis in West-Amerika. Een reis die je nooit meer zal vergeten, dat kunnen wij je wel verzekeren!