Strandvakanties in Verenigde Staten

Genieten op de stranden van Florida en combineer dit met een bezoek aan New York.
Overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels met ruime kamers.
Wij adviseren u graag bij het maken van uw keuze.
Continu zijn wij voor u op zoek naar de meest gunstige tarieven.

Zonvakantie Amerika – Heerlijk genieten van de zon in de USA!

Wilt u de zon opzoeken, maar wilt u niet naar een standaardbestemming in Spanje of Griekenland? Dan hebben wij een leuk idee, want waarom zou u niet een zonvakantie boeken in Amerika? Het heerlijke strand van Miami is ideaal om heerlijk even bij te komen van alle drukte, en natuurlijk kunt u ook meer van deze stad bekijken. Wij hebben compleet georganiseerde Verenigde Staten zonvakanties in ons aanbod, ontdek het snel!

Verenigde Staten zonvakanties: Welcome to Miami

Palmbomen, Ocean’s Drive, een langgerekt en breed zandstrand… Miami heeft alles wat u nodig hebt om van de zon te kunnen genieten. En daarom is deze strandvakantie in Miami dan ook zeker aan te raden. En nog een voordeel: Miami ligt in ‘The Sunshine State’, dus er is een hele grote kans op mooi weer! Wij zorgen er daarbij voor dat u heerlijk comfortabel kunt overnachten, wat de zonvakantie compleet maakt. Heerlijk relaxen en genieten van de zon, wat wilt u nog meer?

Nog meer van Amerika zien?

Wilt u niet alleen genieten van de zon, maar nog meer zien van Amerika? Wij bieden nog veel meer leuke mogelijkheden om Amerika te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis naar Amerika, een speciale familiereis naar Amerika of een individuele rondreis naar Amerika. Voor alle reizen geldt dat wij alles tot in de puntjes geregeld is en u alleen maar hoeft te genieten!

Terug naar boven