Verzekerd van de beste hulp op reis

Verzekeringen via ANWB Verzekeringen

Kortlopende reisverzekering

Ga je één keer per jaar met vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering een perfecte keus. Deze stel je zelf samen waardoor je alleen betaalt voor datgene waarvoor je je wil verzekeren.

Voordelen kortlopende reisverzekering 

  • Ben je ANWB-lid dan ontvang je 5% ledenkorting
  • Standaard verzekerd tegen verlies of diefstal van uw bagage
  • Afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale

Je kiest zelf waar je bent verzekerd: in Europa of in de hele wereld
Reis je alleen in Europa? Kies dan voor de extra voordelige dekking Europa.

Je kiest voor de variant Compact of de variant Compleet
De variant waar je voor gaat, bepaalt hoeveel aanvullende dekkingen je kunt afsluiten en hoe hoog de vergoedingen zijn. Ga je voor zekerheid? Dan past de variant Compleet het best bij jou.

Je kiest zelf voor aanvullende dekkingen
Naast de standaarddekking kun jij je extra verzekeren. Bijvoorbeeld omdat je op wintersport gaat. Of op een sportieve fietsvakantie. Misschien wil je extra zekerheid voor jouw bagage. En wist je dat jouw zorgverzekering niet alle medische kosten in het buitenland betaalt? De aanvullende dekking Medische kosten biedt uitkomst. Kies wat bij jou past.

Bekijk het informatiedocument over dit verzekeringsproduct.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Gebeurt er iets ergs waardoor je niet op vakantie kunt? Of waardoor je eerder naar huis moet? Dan kost dat vaak geld, terwijl je niet van jouw vakantie kunt genieten. De annuleringsverzekering biedt je dan zekerheid. Moet je jouw reis afzeggen? Dan krijg je de kosten van jouw reis vergoed. Moet je jouw vakantie afbreken? Dan krijg je het deel van de reissom dat je niet hebt gebruikt, terug.

Je kiest zelf voor aanvullende dekkingen
Naast de standaarddekking kun jij je extra verzekeren. Je wilt bijvoorbeeld ook jouw reiskosten vergoed krijgen als jouw huisdier ziek wordt of overlijdt. Of jouw zaakwaarnemer of iemand die op jouw huis past. Je kiest zelf!

Voordelen kortlopende annuleringsverzekering 

  • Ben je ANWB-lid dan ontvang je 5% ledenkorting
  • Vergoeding annuleringskosten bij annulering wegens ziekte, overlijden of een ongeval
  • Vergoeding vóór vertrek of tijdens uw vakantie
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen
  • Ook vergoeding bij ernstige vertraging

Bekijk het informatiedocument over dit verzekeringsproduct.

Verzekering voor Nederlanders woonachtig in het buitenland

Voor de diverse mogelijkheden op dit gebied verwijzen wij je naar de site: www.verzekeringeninhetbuitenland.nl 

Verzekeringen voor Belgische klanten

De Belgische reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen bieden een geheel andere dekking dan de verzekeringen in Nederland. Belgische reizigers dienen hun polisvoorwaarden goed te checken of de dekking van hun verzekering toereikend is voor de door hun gekozen reis. 

Verzekering bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten

Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heb je een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer je van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens je reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heb je deze extra dekking nodig. Indien je via FOX een reisverzekering afsluit, dan kun je kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).

Verzekering bij uw huurauto

Als je een auto huurt tijdens je privéreis dan is het vaak zo dat de verzekering al bij de autohuur is inbegrepen. Wij raden je aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meer informatie over de verzekering van de huurauto vind je op de website van het autoverhuurbedrijf.

Indien je vragen hebt over de verzekeringen, dan kun je altijd terecht bij onze medewerkers van Customer Contact. Zij helpen je graag verder!

Duurzaam toerisme

Toerisme in harmonie met natuur, milieu, lokale bevolking en cultuur is voor FOX een belangrijk onderwerp! 

 

Duurzaam toerisme