Verzekerd van de beste hulp op reis

Verzekeringen via ANWB Verzekeringen

Unigarant, 100% dochter ANWB

Unigarant heeft een compleet eigen visie op verzekeren. Zij hebben continue aandacht voor kwaliteit. Zo zijn zowel de Kortlopende als de Doorlopende Reisverzekering door MoneyView bekroond met 5 sterren voor kwaliteit. Daarnaast kunt u bij Unigarant rekenen op een snelle en accurate dienstverlening.

Klanten van Unigarant waarderen de schadeafhandeling met een 8,4.

Kortlopende reisverzekering

Gaat u één keer per jaar met vakantie? Dan is de kortlopende reisverzekering een perfecte keus. Deze stelt u zelf samen waardoor u alleen betaalt voor datgene waarvoor u zich wilt verzekeren.

Voordelen kortlopende reisverzekering

  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • Standaard verzekerd tegen verlies of diefstal van uw bagage
  • Afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale

U kiest zelf uw dekking
Sluit nu de kortlopende reisverzekering en u heeft een prima basisdekking voor Europa of Wereldwijd. Wilt u net wat meer? Kies aanvullende dekking voor vergoeding van beschadiging en verlies van uw hobby- en sportuitrusting, vervangend vervoer of extra dekking bij avontuurlijke sporten.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Op sommige dingen kunt u zich niet voorbereiden, bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid of overlijden. Onverwachte gebeurtenissen waardoor u ineens niet meer op vakantie kunt. Daar kunt u zich wél voor verzekeren met de kortlopende annuleringsverzekering.

Voordelen kortlopende annuleringsverzekering

  • Vergoeding annuleringskosten bij annulering wegens ziekte, zwangerschap of een ongeval
  • Vergoeding vóór vertrek of tijdens uw vakantie
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen
  • Ook vergoeding bij ernstige vertraging

Met een gerust hart uw vakantie boeken
Omdat annuleren al vervelend genoeg is krijgt u de kosten hiervan, maar ook andere financiële schade,  snel vergoed. Ook als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet onderbreken. U heeft de mogelijkheid deze verzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen als annulering bij ziekte van een huisdier of een dierbaar persoon. 

Sluit eenvoudig de kortlopende reis- en annuleringsverzekering en u gaat altijd goed verzekerd op reis!

Verzekering voor Nederlanders woonachtig in het buitenland

Voor de diverse mogelijkheden op dit gebied verwijzen wij u naar de site: www.verzekeringeninhetbuitenland.nl

Verzekeringen voor Belgische klanten

De Belgische reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen bieden een geheel andere dekking dan de verzekeringen in Nederland. Belgische reizigers dienen hun polisvoorwaarden goed te checken of de dekking van hun verzekering toereikend is voor de door hun gekozen reis.

Verzekering bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten

Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig. Indien u via FOX een reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).

Verzekering bij uw huurauto

Als u een auto huurt tijdens uw privéreis dan is het vaak zo dat de verzekering al bij de autohuur is inbegrepen. Wij raden u toch aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meer informatie over de verzekering van de huurauto vindt u op de website van het autoverhuurbedrijf.

Indien u vragen heeft over de verzekeringen, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers van Customer Contact. Zij helpen u graag verder!

Terug naar boven