Verzekerd van de beste hulp op reis

Verzekeringen via ANWB Verzekeringen

Doorlopende reisverzekering

Optimaal genieten tijdens uw vakantie? Zorgeloos een weekendje weg? Voor een langere periode op reis? Verzekerd zijn voor datgene wat voor u belangrijk is. Sluit dan éénmalig de doorlopende reisverzekering van Unigarant af en al uw vakantiereizen zijn verzekerd.

Voordelen doorlopende reisverzekering

 • Vergoeding bij terugkeer naar huis als een vriend(in) overlijdt
 • Samengestelde reizen standaard verzekerd
 • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
 • Wereldwijde hulpverlening door de ANWB-Alarmcentrale
 • Af te stemmen op uw persoonlijke situatie

U kunt uw doorlopende reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Voor iedere reis en voor ieder budget heeft Unigarant een oplossing op maat. Gaat u voor zekerheid? Dan past de uitgebreide variant het beste bij u.

Welke variant u ook kiest, basis of uitgebreid, onvoorziene uitgaven zijn standaard verzekerd, net als hulp van de ANWB Alarmcentrale. Daarnaast kunt u kiezen voor één of meer van de aanvullende dekkingen zoals medische kosten, bagage, geld, ongevallen, vervangend vervoer of verblijf, autohulp, reis rechtsbijstand en sportuitrusting. 

Doorlopende annuleringsverzekering

Met de doorlopende annuleringsverzekering van Unigarant hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten die gemaakt worden bij een annulering. Want er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor uw vakantie of dagje weg niet door kan gaan.

Bent u meer dan één keer per jaar op vakantie? Sluit dan een doorlopende annuleringsverzekering van Unigarant af. Die kan al uit bij twee of meer vakanties per jaar!

Voordelen doorlopende annuleringsverzekering

 • Zelfs vergoeding bij terugkeer naar huis als een vriend(in) overlijdt
 • Samengestelde reizen standaard verzekerd
 • Vergoeding van ongebruikte reisdagen
 • Vergoeding vóór vertrek of tijdens uw vakantie
 • Ook voor concerten, evenementen en theatervoorstellingen! 
 • Unigarant heeft duidelijke polisvoorwaarden, geen onverwachte uitsluitingen en natuurlijk een snelle afhandeling van uw eventuele schade. Voor alle polisvoorwaarden van de doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering verwijzen wij u graag door naar de voorwaarden.

Basis Variant
Als u uw reis moet afzeggen, krijgt u de kosten van uw reis vergoed tot een maximum van € 1.500,-. En moet u uw vakantie afbreken? Dan ontvangt u het niet-gebruikte deel van de reissom terug.

Uitgebreide Variant
Wilt u optimale zekerheid? Kies dan voor de uitbreiding Luxe. Als u dan uw reis moet afbreken, krijgt u de volledige reissom vergoed.

U heeft aanvullend de mogelijkheid het verzekerde bedrag te verhogen of te kiezen voor een vergoeding van de volledige reissom. Hier vind u alles over de aanvullende dekkingen. Laat het niet aan het lot over en sluit verstandig de doorlopende annuleringsverzekering af. Met Unigarant is alles snel en eenvoudig geregeld.

Voor het berekenen en afsluiten van een doorlopende reisverzekering en/of annuleringsverzekering verwijzen wij u naar dit formulier.
 
Let op: de doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering kunnen alleen door inwoners van Nederland worden afgesloten.
 
FOX stelt het in het bezit zijn van een adequate reisverzekering als noodzakelijke voorwaarde voor het boeken van een reis. Indien u niet via FOX een reisverzekering heeft afgesloten kan FOX u vragen om een kopie van uw reisverzekeringpolis/bewijs te overleggen.

Verzekering voor Nederlanders woonachtig in het buitenland

Voor de diverse mogelijkheden op dit gebied verwijzen wij u naar de site: www.verzekeringeninhetbuitenland.nl

Verzekering bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten

Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

Verzekeringen voor Belgische klanten

De Belgische reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen bieden een geheel andere dekking dan de verzekeringen in Nederland. Belgische reizigers dienen hun polisvoorwaarden goed te checken of de dekking van hun verzekering toereikend is voor de door hun gekozen reis.

Verzekering bij uw huurauto

Als u een auto huurt tijdens uw privéreis dan is het vaak zo dat de verzekering al bij de autohuur is inbegrepen. Wij raden u toch aan om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meer informatie over de verzekering van de huurauto vindt u op de website van het autoverhuurbedrijf.

Indien u vragen heeft over de verzekeringen, dan kunt u altijd terecht bij onze medewerkers van de reserveringsafdeling. Zij helpen u graag verder!

Terug naar boven