Tot € 100,- korting per persoon op geselecteerde reizen!

Vietnam actieweek

Profiteer van korting op reizen naar Vietnam tijdens de actieweek!

Halong_bay_cathay

Vietnam, het land van het magische Halong Bay, het betoverende Sapa, het chaotische verkeer en de wereldberoemde Vietnamese keuken. Wie naar Vietnam op vakantie gaat, krijgt te maken met een ongekende hoeveelheid verschillende indrukken. Van de prachtige natuur in het noorden tot aan de enorm diverse overheerlijke gerechten.

  • De actieweek loopt van 8 t/m 15 mei 2018
  • Kortingen oplopend tot €100,- per persoon!
  • Kortingen op alle reizen naar Vietnam! 

Bekijk de geselecteerde reizen en kortingen:

De Groepsrondreizen   De Single groepsreizen   De Privé rondreizen

Bekijk de actievoorwaarden

Vietnam - een land vol met hoogtepunten!

Door de bewogen geschiedenis van het land herbergt Vietnam een vrij uitgebreide en uiteenlopende architectuur. Breng een bezoek aan Hoi An met haar vele koloniale gebouwen, een van de weinige steden die vrijwel geheel onaangetast is gebleven tijdens de verwoestende Vietnamoorlog. De kleine kleurrijke straten zijn een genot om doorheen te wandelen. Niet ver van de stad is het hindoe tempelcomplex Mỹ Sơn te vinden wat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Maar wie aan Vietnam denkt, denkt natuurlijk al snel aan de prachtige rijstvelden in Sapa en het indrukwekkende Halong Bay, een baai met daarin zo’n 2.000 verschillende eilandjes op zo’n 4 uur rijden van Hanoi, de hoofdstad van Vietnam.

Een wereldberoemde keuken

Vietnam is een waar paradijs voor de eetliefhebbers. Gerechten zoals phở, een soep van rijstnoedels en (meestal) rundvlees, Goi cuon, een soort van koude loempia zijn bij het grote publiek vaak wel bekend. Maar wie na een tijdje de noedels of rijst enigszins zat is, zit in Vietnam perfect. Want door de Franse invloeden in de regio zijn overal versgebakken stokbroodjes te vinden, maar dan wel met een Vietnamese twist. De Bánh mì, een broodje met daarin verschillende verse ingrediënten is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en een heerlijke afwisseling van de noedels!

bahnmi

Kortom, Vietnam is een land dat bij vrijwel elke reiziger in smaak zal vallen door de prachtige natuur, een indrukwekkende geschiedenis en een zeer rijke keuken!

Extra comfort mogelijk bij Cathay Pacific

tmpl-Artikelpagina-content-actiepagina-cathay-boeing777-ok

Wilt u extra comfortabel naar Vietnam vliegen? Kies dan voor de upgrade naar de Premium Economy zone.

Ervaar kwaliteit van topniveau tijdens uw vlucht met deze vijfsterren airline. Met Cathay Pacific vliegt u rechtstreeks van Amsterdam naar Hong Kong. De persoonlijke service aan boord zorgt ervoor dat het u werkelijk aan niets ontbreekt.

Terug naar boven