Groepsrondreizen in Vietnam

Ontdek met ons hoogtepunten als Halong Bay, de Mekong Delta, Hoi An en maak een fietstocht door de rijstvelden.
Je overnacht in comfortabele en centraal gelegen hotels inclusief ontbijt.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief.

4

Groepsrondreizen in Vietnam

Groepsreis Vietnam – Ga met ons mee naar het land van water en rijstvelden

Vietnam staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje, en dat is natuurlijk niet voor niets. Een groepsreis naar Vietnam maakt het mogelijk om het beste van Vietnam te zien, onder leiding van een deskundige, Nederlandssprekende reisleider. Samen gaan we op zoek naar de bijzondere hoogtepunten van dit land, zoals de Mekong Delta en de prachtige rijstvelden. Een groepsrondreis in Vietnam is de ideale manier om alles te weten te komen over dit fascinerende land.

Vietnam groepsreis: adembenemende hoogtepunten

Tijdens de groepsreizen in Vietnam laten we de adembenemende hoogtepunten van dit land zien: cultuurschatten, kilometerslange zandstranden, fascinerende heuvellandschappen, sprookjesachtige tempels en pagoden. Wij nemen de groep mee naar al het moois dat dit land te bieden heeft. Er zijn verschillende routes mogelijk voor de groepsreis in Vietnam. Kies de route die het meeste aanspreekt en wij nemen je mee op een schitterende reis.

Van Hanoi tot Ho Chi Minh City

Veel groepsreizen naar Vietnam starten in de koloniale hoofdstad Hanoi. Een fascinerende stad, waar de koloniale gebouwen een vervallen indruk maken en de vele fietsers en scooters het straatbeeld bepalen. Tijdens een stadstour krijgen we een goede indruk van deze stad. In het Zuiden van Vietnam ligt Ho Chi Minh City, een bruisende stad van waaruit je onder andere een excursie naar de bekende Mekong Delta kunt doen. Een aanrader tijdens de Vietnam groepsreis.

Combineren met Cambodja

De groepsrondreizen naar Vietnam hebben al zoveel te bieden, maar wat dacht je ervan om deze reis te combineren met een groepsreis in Cambodja? Wij laten de hoogtepunten van deze twee bijzondere landen zien tijdens een complete groepsreis. Deze twee landen hebben allebei hun eigen karakter en zijn heel goed samen te combineren in een groepsreis. Wij regelen de vluchten, overnachtingen en excursies!

Een volledige verzorgde groepsrondreis in Vietnam

Stap in het vliegtuig en ga mee met ons op een bijzondere groepsrondreis in Vietnam. Wij hebben alles geregeld, van de vluchten tot en met de excursies en zorgen voor een reis die je nooit meer zult vergeten. Naast de groepsrondreizen bieden we ook singlereizen naar Vietnam en speciaal samengestelde familiereizen in Vietnam.