Groepsrondreis Ontdek Vietnam

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 17-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 09-08-2018

Zeer boeiende reis naar een andere wereld.

Zorg dat je goed uitgerust bent als je deze reis onderneemt. Je doet en ziet heel veel. Veel meer dan in het programma staat. Vietnam is een prachtig, zeer Aziatisch land met een ongelooflijk vriendelijke bevolking. Ga je in het regenseizoen: een buitje is heel anders dan in Nederland. Met een parapluutje en dan gewoon in korte broek, gaat alles gewoon door.

Dhr. C - Maasland
8,6
Toegevoegd op: 08-08-2018

Mooie en inspirerende reis, met schoonheden en eigenaardigheden van het land die zeer divers zijn.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 22-05-2018

Fascinerende reis met diverse hoogtepunten

Een uitgebreide kennismaking met Vietnam, het drukke Hanoi, een heerlijke bootcruise bij Halong Bay, een farm stay in de bergen, Hué en Hoi An (een heel leuk plaatsje) naar het ozo drukke Ho Chi Minh, dit alles onder de deskundige leiding van reisleider Bert en lokale gids Tuan. Bert weet ongelooflijk veel van het land en de historie en wist ons iedere dag weer te boeien met zijn verhalen. Een vakantie om nog heel lang van na te genieten!

Mw. R - R.
9,0
Toegevoegd op: 22-05-2018

geweldige reis met een fantastische reisleider Albert

zeker doen deze reis en dan duimen dat je als reisleider Albert krijgt, een ware topper!!!

Mw. C - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 21-05-2018

Fantastisch. Veel gezien en goed geregeld mede dankzij onze beide reisgidsen albert en dhin.

De leuke filmpjes die onze reisleider albert maakte tijdens onze uitstapjes maakten de hele reis kompleet. Rondvlucht boven halong bay is een absolute aanrader. Prachtig was het.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 21-05-2018

Afwisseling, vele indrukken, lekker eten en heerlijk weer, optimaal genieten van Vietnam

Grotendeels van de reis hebben we door Noord-Vietnam gereisd. Door het afwisselende programma voor wat betreft accommodatie, restaurants (gevarieerd eten), excursies en vervoer (fietsen, varen, wandelen) hebben we een goed beeld gekregen van dit land. Onze reisleider Albert heeft ons echt ontzorgd, alles was zeer goed geregeld, hij is een echte professional met hart voor het vak en het land. Hij is betrokken en heeft humor. Op een prettige enthousiaste manier vertelde hij over het land en gaf ons goede tips. De lokale gids Dnin had boeiende en soms persoonlijke verhalen. Vooral het bezoek aan Hanoi en Halong Bay hebben we als hoogtepunten ervaren. En wat een unieke locatie om te logeren in Phong Nha in het Chay Lap Farmstay. Een oase van rust bij het zwembad omringd door hoge bergen. Maar ook de indrukwekkende geschiedenis van het land hoort bij deze reis, de informatie hierover was goed in balans met andere thema's. We hebben genoten!

Dhr. R - Almere
10,0
Toegevoegd op: 07-05-2018

cultuur, natuur, geschiedenis, gids en reisleider hebben deze vakantie onvergetelijk gemaakt

Een schitterende 17 daagse vakantie waarin we heel veel van Vietnam hebben gezien, gehoord, geroken, geproefd en waarin we veel van de cultuur, de natuur en geschiedenis hebben gezien en gehoord. Een heel gezellige groep maakte de vakantie extra plezierig en niet te vergeten reisleider Bert die Vietnam "geadopteerd" heeft en er daardoor alles van weet. Het vele zitten in de bus werd goedgemaakt door de vele uitstapjes en excursies. Een plus punt was de binnenlandse vlucht van Hoi An naar Ho Chi Minstad. Dit scheelde heel wat uren in de bus zitten zonder iets speciaals te zien zodat er dan alleen maar geslapen zou worden. Nu konden we nog extra dingen ondernemen omdat er meer tijd over was. Een reis om nooit meer te vergeten. Dank aan Tuan en Bert voor hun enthousiasme. Geweldig!!

Mw. P
10,0
Toegevoegd op: 01-05-2018

Zeer afwisselende reis in een prachtig land

Schitterende vlucht en vaartocht in Halong Bay. Gezellig centrum Hanoi. Prachtige goed geregelde excursies

Dhr. R - Uithoorn
7,6
Toegevoegd op: 30-04-2018

Een mooie reis in een sterk toeristisch ontwikkelend en opkomend Vietnam

Een druk (vroeg opstaan, lange busritten) maar gevarieerd programma met veel extra opties. Het is een totaalbeleving, het land, de lokale bevolking, de medereizigers, de reisbegeleiding, ... en dat zat globaal goed. We misten wat de authenticiteit van ons 11 jaar geleden bezoek aan Vietnam, maar je merkt de evolutie die zulk ontwikkelingsland doormaakt en dat geeft weer een extra dimensie. Ik zou fox wel aanraden de entreegelden mee in het algemene prijspakket te zetten (het is een groepsreis en je moet toch de bus volgen). Hou er wel rekening mee dat de lokale gids(en) een rare Engelse uitspraak hebben, waar onze reisleider Bert vertaler werd.

Anoniem
Terug naar boven