17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam (t/m vertrek november 2019)

Je krijgt van ons:
  • Bezoek schilderachtig Hoi An
  • Overnachting op boot Halong Bay
  • Stadstours Hanoi, Hue en Saigon
  • Boottochten bij Tam Coc en Phong Nha
  • Alle overnachtingen in goede hotels

Complete reis voor een onvergetelijke ervaring!

Tijdens deze reis zien we in een korte periode zeer veel hoogtepunten van deze onvergetelijke bestemming.

De route loopt van noord naar zuid, waarbij we in het noorden kennis zullen maken met de Franskoloniale stad Hanoi en de prachtige uit de zee oprijzende krijtrotsen van Halong Bay. In Hué bezoeken we de verboden stad met haar keizerlijke paleizen, tempels en de beroemde Thien Mu pagode. Ook reizen we in centraal Vietnam naar de schilderachtige rivierstad Hoi An, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. In het zuiden bezoeken we miljoenenstad Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon. We zien de imposante Notre Dame kathedraal, de drukke Cholon markt, de Thien Hau tempel en Chinatown. 

Comfortabele, centraal gelegen hotels
Zoals u van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer in aircondtitioned bus met ervaren chauffeur en verblijft u in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. Het ontbijt is inbegrepen tijdens deze reis.

Onze reisleider staat voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleider staat samen met onze lokale gids, de busboy en de chauffeur voor u klaar tijdens deze reis. Zij zorgen ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten!

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 15 / maximaal 31 deelnemers Deze rondreis wordt in combinatie met de 20-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam & Sapa uitgevoerd.