17-daagse groepsrondreis Onvergetelijk Vietnam (t/m vertrek november 2019)

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

66 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 08-02-2018

Een diverse reis op hoog tempo waar alles over Vietnam aan bod is gekomen.

Van de chaotische drukte in de "hippe" steden tot de rust en eenvoud op het platteland. Vooral de fietstochten, Halong bay (Halong Bay on land), de lampionnen in de avond in het stadscentrum van Hoi Ann, de kleurrijke tempels en pagodes en de lokale marktjes hebben indruk op mij gemaakt. De mensen waren super vriendelijk en een glimlach was genoeg. De kinderen zijn onwijs schattig en erg fotogeniek. Erg leuk dat de "westerling" de Vietnamezen bevolking op de foto zet omdat ze er zo prachtig uit zien terwijl de Vietnamezen naar je toekomen om je te vragen of ze met je op de foto mogen. Hele fotoshoots gehad groepjes schoolmeisjes. Op het moment van mijn reis was er een belangrijke voetbalwedstrijd (Asiacup) waar Vietnam nog nooit zo ver in is gekomen. Na elke overwinning lekker meejuigen, springen en gek doen met de lokale bevolking. Na elke wedstrijd een nog grotere chaos op straat dan normaal (en normaal is het al een gekkenhuis).

9,5
Toegevoegd op: 26-02-2018

Vietnam is een vriendelijk land ondanks het redelijk recente en alom aanwezige oorlogsverleden.

Vietnam. Alles wat je je bij dit land voorstelt komt je tegen. De vriendelijke bevolking. De rust van het platteland en hectiek in de steden met duizenden toeterende brommertjes, die van alle kanten komen en waar tussen je de weg oversteekt en ongedeerd aan de overkant komt, maar waar niemand scheldt of de middelvinger opsteekt. Mooie natuur: bergen, rijstvelden, thee/koffie/rubberplantages, grotten, water (Halong Bay, Mekong Delta) etc. Cultuur: tempels/pagodes, paleizen, monumenten uit het (oorlogs-)verleden (oa. de Vietcong tunnels). De "verse" maaltijden, die langs de straat worden bereid en ter plekke - zittend op plastic mini krukjes - worden gegeten. De winkeltjes met vaak onduidelijk handel bij of onder ongeveer elk huis, de straatverkopers met groente, fruit en uiteraard souvenirs. De brommertjes waar alles mee wordt vervoerd, koelkasten, gasflessen, koeien, bomen en soms wel vijf personen. Minpunt: de meeste wc's onderweg.

IM Willems
9,5
Toegevoegd op: 26-02-2018

Een fantastische reis.

Een geweldige reis, zeer afwisselend. Voldeed 100% aan onze verwachtingen.

G Geneuglijk
10,0
Toegevoegd op: 01-03-2018

Fantastische en onvergetelijke reis

Geweldig mooie en onvergetelijke reis! Lange busreis, maar met heel veel excursies (ook buiten het vaste programma om) en extra stops prima te doen. Uitstekende en zeer enthousiaste reisleider Bert, die ons Vietnam (ook letterlijk) heeft laten proeven, ruiken, voelen en beleven. Daarnaast een fantastische lokale gids Dan. Hoewel ik er geen ruchtbaarheid aan had gegeven is er mijn grote verrassing met een cadeau, taart en bloemen uitgebreid aandacht besteed aan mijn verjaardag, die toevallig middenin de vakantie viel!

8,6
Toegevoegd op: 03-03-2018

Zeer vriendelijk bevolking.

Wij hebben een afwisselende reis gemaakt van noord naar zuid Vietnam. We waren zeer tevreden met onze vrolijke reisleider Bert en de altijd lachende plaatselijke gids Dan. We zijn blij dat we in februari zijn geweest want we hebben geen dag regen gehad. Het begon wat koel in Hanoi maar vanaf dag 4 werd het steeds warmer en hebben we van het heerlijke weer kunnen genieten. De reis was zeer afwisselend al had ik iets meer van de natuur verwacht, we hebben veel mooie dingen gezien zoals grotten, rijstvelden en een rit door de bergen, maar ik dacht dat de natuur wilder was. Maar goed, dat was mijn persoonlijke verwachting van Vietnam. De hotels waren allemaal meer dan goed, het eten was prima en Bert/Dan hebben alles zeer goed geregeld. Voor ons is wel duidelijk dat de volgende reis weer met FOX is.

C Lindhout
10,0
Toegevoegd op: 05-03-2018

Fantastische reis door Vietnam.

Fantastische reis gemaakt door Vietnam. Van het begin tot het eind geweldig. Erg veel gezien,beleefd en geleerd. Buiten de geplande excursies om nog veel extra dingen gedaan die ook erg de moeite waard waren. De 17 daagse reis heeft een druk programma, maar voor ons was het tempo prima. Veel dank aan Bert en Dan, die er een onvergetelijke vakantie van hebben gemaakt.

G Roggen
7,1
Toegevoegd op: 05-03-2018

Een hele ervaring van een prachtig land, maar zeer vermoeiend.

Arie Westdijk: Zoals al gedacht een prachtige, maar ook zeer vermoeiende reis, logisch als je het hele land wil zien. Onze gids Bert is geïnspireerd van het land, en weet er ongelofelijk veel over, hij verteld met passie alles van het land, en is voor de gehele groep een aardige vent, en weet heel goed om te gaan met de groep. Echter zou Fox reizen v.w.b de optionele excursies het anders moeten aanpakken, er zijn heel veel optionele excursies gedurende de reis vanaf Hanoi t/m Ho Chi Min City (Saigon), Omdat je vaak 250 KM per dag met de bus naar weer een andere plaats rijd, zijn er onderweg weer een aantal optionele excursies. Dat is natuurlijk onzin, want als je niet mee doet, blijf je ook niet alleen in de bus zitten terwijl de rest van de groep deel neemt aan de optionele excursie waarvoor je iedere keer extra moet betalen. De vele extra optionele excursies moeten een vast onderdeel en inbegrepen zijn tijdens de reis.

Linda Rens
9,5
Toegevoegd op: 06-03-2018

overweldigend

Er is geen omschrijving ingevuld.

Jessica Zijlstra
3,8
Toegevoegd op: 06-03-2018

vietnamoorlogervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,5
Toegevoegd op: 09-03-2018

Indrukwekkende en goed georganiseerde reis, veel gezien en beleefd.

Plezierige reis, veel gezien en beleefd. Enthousiaste reisleider die veel extra's inlaste en aandacht had voor de deelnemers. Goede bus met prima chauffeur, busboy en plaatselijke gids. Ook de aanvulling 5 dagen Cambodja was zeer en moeite waard en eveneens prima georganiseerd. Kortom wij kijken terug op een geslaagde reis.

P A Nap